Monday, July 22, 2019

BOKITTA HOOR - FOR SALE

0 comments


πŸ’Ž NEW COLLECTIONS πŸ’Ž

πŸ”₯ BOKITTA HOORπŸ”₯

πŸ“Œ RM39 SHJ
Pos 1-3 helai (Rm8 sem/Rm12ss).

πŸ‘πŸ» Material: Mosscrepe
πŸ‘πŸ» Tidak jarang 
πŸ‘πŸ» Senang pakai : sarung je 
πŸ‘πŸ» Corak cantik-cantik 
πŸ‘πŸ» Di dagu ada getah - Sesuai utk semua saiz muka & tak payah pakai pin πŸ₯°
πŸ‘πŸ» Saiz : Free (Muat sampai L bergantung pada cara pemakaian dan saiz pemakai)
πŸ‘πŸ» Labuh belakang : +-27inci
πŸ‘πŸ» Labuh dada : +-27inci 
πŸ‘πŸ» Tak perlu iron
πŸ‘πŸ» Kain sejuk & best

Contact Us Now

xoxo

BAWAL SATIN KIDS - FOR SALE

0 comments



πŸ’Ž NEW ARRIVALπŸ’Ž

🌸🌸 BAWAL SATIN KIDS 🌸🌸

πŸ’₯ RM25 SHJ πŸ’₯
Postage 1-3 helai (Rm8 sem/Rm12 ss) 

🌹Material : Satin
🌹Bidang 40
🌹Boleh campur² corak


xoxo

BOKITTA BATIK - FOR SALE

0 comments





πŸ’Ž NEW ARRIVAL πŸ’Ž

πŸ”₯ BOKITTA BATIK πŸ”₯

πŸ“Œ RM39 SHJ
Pos 1-3 helai (Rm8 sem/Rm12ss)

🌹Material : Mosscrepe
🌹Bukaan Muka : Fleksibel (Ada getah bawah dagu)
🌹 Free size (Fit to L)
🌹 Labuh dada : +-27 inci
🌹 Labuh belakang : +-27 inci
🌹 IRONLESS
🌹 Tak jarang
🌹Terus SARUNG dan SIAP


xoxo

Sunday, July 21, 2019

CHACHEER COLLECT & WIN - 30/09/2019

0 comments

gaissss, pertandingan ni masih ON hokey... jom la try... masih belum terlambat chuolls...
walaupun pertandingan ni dah start since 01/11/2018, tarikh tamat dia masih lambat lagi iaitu 30/09/2019... hadiahnya cam gini bestnya...

5 days 4 nights trip pto Shanghai + Disneyland
Samsung Note 9 (128G)
Samsung Gear Sport
Worth RM100 Petrol Card
Worth Rm50 Grocery Voucher
A pair of GSC Movie Ticket


kat sini ada linknya... sila klik untuk maklumat lanjut...

try tau jangan tak try...

xoxo

DUBUYO KOREAN URBAN FOOD - REVIEW

26 comments

Gaissss... dah agak lama weolls tak update berkenaan product review kannnn... okay, hari ni jom kita update sikit berkenaan product review... the spot that we went over was Dubuyo at iOi Mall... we were planning to go for a movie last night but was not having any ideas in mind on where would we want to dine... we strolled around the entire mall while searching out on stalls and boutiques which sell BTS merchandises... well, our eldest is so into k-Pop (most of the kids do... kannnn)... sambil jalan-jalan cari makan dan jalan-jalan cari barang tu, perut pun mulalah berkeroncong, berska, berheavy metal bagai... lapar sehhhh...


Dari TeAlive ke Mcdonalds ke Auntie Annie's ke Pizza Hut... last-last aku terfikir macam nak makan kat Nando's... dah lama bebeno rasanya tak pergi Nando's chuolls... last rasanya zaman sebelum ada anak wei... lamaaaa sungguh tu... it was like 10 years back... so, all of us went over to the ground floor dengan penuh bersemangat... finally masa sampai kat depan Nando's tu, Kaisah ternampak Dubuyo dan terus suggest untuk weolls makan kat situ... aku pergi kat kaunter yang biasa diorang letak menu tu dan go through la menu yang ada... and guess what gaissss, harganya nampak agak berpatutan untuk set yang aku fikirkan sesuai untuk kami sekeluarga iaitu set for 3-4 dengan harga RM98++ kot kalau tak silap...


Yang pasti, ia bertentangan dengan Nando's dan bersebelahan dengan Seoul Garden... anyhow, jom sambung celoteh okay... aku pun order la set untuk 3-4 orang... memula tu tak pasti cukup ke tak sebab kami sekeluarga berjumlah 6 orang... however, sebab baru nak try kan, so aku try je set yang tu... dengan 4 lauk-pauk, 4 nasi, 4 sup yang ditambah dengan 3 banchan juga dessert plus air teh barli atau green tea... aku tambah nasi lagi 2 dan air kosong 3...





Lebih kurang ginilah set yang ada kat dalam buku menu tu... masa order tu aku memang tanpa segan-silu tanya je kat waitress yang amik order dan guess what gaissss, she was so helpful... sangat bagus chuolls waiters and waitresses kat situ... senyuman manis sentiasa lekat di bibir... kita yang tak faham bahasa Korea ni dok tanya itu-ini pun dilayan dengan sangat mesra... seriously thumbs up for the entire team of Dubuyo iOi Mall... memang confirm kami akan datang lagi insyaAllah... my hubby yang merupakan pengguna tegar delivery food services pun terus bersemangat cari macam mana kalau nak order for the delivery to be made straight to our home sweet home... and this is what we found out...


Untuk chuolls yang nak makanan ini dihantar straight ke pintu rumah, bolehlah gunakan perkhidmatan ini tau... only that Food Valet hanya available di Kuantan sahaja tau... yang lain tu chuolls boleh check it out di apps tu sendiri ya...


Kat belah kanan tu ada Dragon-i (chinese cuisine) dan kat sebelah kiri tu adalah Nando's ye... sementara menunggu makanan sampai, macam biasalah, selfie dan wefie je lah kerjanya kannnn... hihihihi... tapi kan, takde la lama sangat pun makanannya nak sampai... selfie sekejap, dah sampai makanannya... ni makanan yang kami order ya... spicy topokki, chicken bulgogi, pa-jeon, dakbogi yang lain tak ingat namanya... hahahaha...


Jeng jeng jeng... ini antara makanannya ya gaisss... alhamdulillah sedap dan tidak rugi dicuba... when we were looking into the price memang okay sangat sebab untuk satu keluarga 6 orang yang memang masa datang tu agak kelaparan sangatssss for me it worth it... jumlah keseluruhan selepas ditambah dengan harga additional item tu together with the service charge was RM107.00... kiranya kalau dibahagi dengan 6 orang, harga untuk seorang adalah RM17.83... berbaloi ke berbaloi?... 


Ni lagi haaaa... memang nampak macam sikit ye chuolls tapi ya Allah hai... siap boleh bungkus bawak balik ye... tak habis kami berenam makan... anak-anak memang suka sangat lah spicy topokki tu... order yang less spicy kalau ada bawa anak-anak ya... well, kalau dah biasa makan pedas, okay je kalau nak normal spiciness taste... weolls haritu semua kami minta less spicy, untuk parents kalau nak lagi power ke'spicy'annya boleh minta chilli paste... bertambah umpphhhh rasanya... well, most of the foods taste are actually quite similar to our cuisine... kira lebih-kurang je tapi yang membezakannya ialah penggunaan bahan di dalam resepi tersebut... contohnya macam spicy topokki tu, guna fish cake dan rice cake... thus, ada difference in the taste lorrrr... kannnn... basic ingredient macam bawang merah, bawang putih, halia, cili tu of course terasa within each of every recipe tu... kiranya masakan masing-masing memang ada suatu rasa yang membezakan suatu cuisine dengan cuisine yang lain...


Muka puas hati lepas makan... hahahaha... next time, insyaAllah boleh pergi lagi kat Dubuyo ni... waktu tu kami nak amik set untuk 2-3 orang je disebabkan takut nanti tak habis makan macam semalam... so, chuolls peminat makanan Korea, bolehlah cuba makan kat Dubuyo okay... ni kat bawah ni ada list location restoran tersebut ya...


Ni link untuk ke website diorang ye chuolls...

So, gaissss, jangan lupa untuk pergi try makan tau kat Dubuyo...
annyeonghaseyo ;)

Nota kaki: dah nama pun review, kompomla tak keluar RM pun... direimburse semula ya... memang ayat atas tu macam hamboi hamboi hamboi... makan kat luar sokmo ye... bukan gitu... diberi pilihan untuk makan di mana (kira macam projek la) ala-ala kerja part-time gitu... haaa... jadik tukang review... gitu kekdahnya... pastu diberi siap-siap wangnya... balance bagi balik selepas ditolak part-time fee yang diberi...

xoxo

CUTE DEVIL - POWER BANK - FOR SALE

0 comments





READY STOCK
:bangbang:
CUTE DEVIL 10400 MAH POWER BANK
:point_right: 7 DESIGN PILIHAN
10400MAH
:point_righWARRANTY 2 WEEKS
:moneybag: RM55 FREE POSTAGE


xoxo

:moneyba

CARPET PATCHWORK - SIZE S - FOR SALE

0 comments












Carpet patchwork
saiz s

Cotton 100%

RM55
Pos 10sm 20ss


xoxo

Saturday, July 20, 2019

BLOUSE ZALIFA - FOR SALE

0 comments

Blouse Zalifa
Material Soft crepe

Free sizeAda zip dibelakang baju

Ukuran baju (inci)
Bahu 14
Dada 38
Lilit lengan 14
Labuh 34

RM37
Pos Sm rm8 Ss rm13



xoxo

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates