SET TREATMENT BIBIR UNTUK ANDA YANG INGINKAN BIBIR YANG SIHAT MENAWAN

Siapa yang tak nak bibir yang sihat dan menawan kan?... nampak halus-mulus tanpa kelihatan bersolek tebal... untuk pengetahuan korang, Haus Cosmetics telah mengeluarkan Set Srikandi yang didatangkan khas dalam 4 edisi kesemuanya iaitu Balqis, Cindai, Nirmala dan Sakti... dalam setiap set ada 3 produk iaitu Lipstick Matte, Lipmatte dan juga High Treatment Lipgloss... produk ni dah dilancarkan baru-baru ni tau korang...

Sambutannya humang aihhhh, alhamdulillah... sampai sold out gaissss... yang Balqis dan Sakti dah habis semua diborong oleh peminat-peminat produk Haus Cosmetics... uishhhh, makcik pun sampai tak menang tanganlah tengok sekejap je dah licin lepas shout out untuk premier haritu... ramai juga pelanggan yang puas hati dengan Set Srikandi ni... pastinya ada satu edisi yang sesuai untuk korang...

Oh ya, sekarang ni stok yang tinggal adalah set Nirmala dan set Cindai sahaja tau...

What's Inside The Nirmala Set?


1. Matte Velvet Lipstick (Peony)
Semi-matte finishing (not fully matte, still transfer), Super lightweight, Highly pigmented, Moisturising, Last long to 8hrs, 4 natural code colors to suit Asian skin tone.

2. High Treatment Lip Gloss (Crystal)
Saccharomyces / Lithospermum Erythrorhizon Root Oil Ferment Filtrate is a premium ingredient with clinical test proven to repair lips texture. Intentionally to use as lip sleeping mask for intense treat, lip primer as the base, lip balm to supply moistures, dan lip gloss on topcoat as the final volumizing touch.

3. Matte Creamy Lips (Tini)
- Creamy matte finishing (creamy on the swipe, matte after seconds later)
- Super lightweight
- Highly pigmented
– Transferproof 
 Moisturizing ingredients
- Last long to 8 hours
- Exclusive customized casing
– Sleek design to sneak into the bag
- 12 nude to bold colors to suit Asian skin tone.


What's Inside The Cindai Set?


1. Matte Velvet Lipstick (Poppy)
Semi-matte finishing (not fully matte, still transfer), Super lightweight, Highly pigmented, Moisturising, Last long to 8hrs, 4 natural code colors to suit Asian skin tone.

2. High Treatment Lip Gloss (Crystal)
Saccharomyces / Lithospermum Erythrorhizon Root Oil Ferment Filtrate is a premium ingredient with clinical test proven to repair lips texture. Intentionally to use as lip sleeping mask for intense treat, lip primer as the base, lip balm to supply moistures, dan lip gloss on topcoat as the final volumizing touch.

3. Matte Creamy Lips (Yuma)
- Creamy matte finishing (creamy on the swipe, matte after seconds later)
- Super lightweight
- Highly pigmented
– Transferproof 
 Moisturizing ingredients
- Last long to 8 hours
- Exclusive customized casing
– Sleek design to sneak into the bag
- 12 nude to bold colors to suit Asian skin tone.


Jom dapatkannya sekarang gaissss sebelum kehabisan stok...

RM134 sahaja
Postage: Depends on courier provider (tapi tak lah mahal sangat, kalau korang keluar ke shopping complex pun lebih-kurang je, nak bayar parking lagi, minyak kereta, tol, makan dan sebagainya kan kan kan...)

Kalau korang berminat nak dapatkan Set Srikandi ni, bolehlah klik kat sini untuk Set Cindai atau klik kat sini untuk Set Nirmala ya...


Jom kita sama-sama serlahkan jiwa srikandi kita bersama-sama agitchewwww... till then, see you when I see you ya all my srikandi(s)...

#HausSkin
#HausCosmetics 
#ConfidenceIsPerfection  #HalalCosmeticsTrendsetter  #ProdukYangPalingDiyakiniHalal

xoxo

Share:

2 comments:

  1. first time dengar produk Haus, unik nama dia. cantik juga packagin dan color lipstick dia :) ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Tiara Sapphire... cantik kan packaging dia... saya sendiri pun terpikat juga...

      Delete


LOVELY COMMENTATORS

SUBSCRIBE US

POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (129) cerita cina (3) cerita melayu (8) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (169) contact lense (3) contact us (132) contest (127) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (76) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (4) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (70) engineering (4) event (216) exercise (1) family (298) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (74) freebies (4) freelance (63) friends (202) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (22) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (58) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (45) kids (108) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (28) koleksi mutiara kata (10) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (56) koleksi minuman (28) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (30) koleksi produk kecantikan (56) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (35) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (32) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (27) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (266) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (20) parents (187) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (5) pertandingan (139) playtime (10) power bank (1) printing (1) production (1) program wakaf (2) promotion (52) property (13) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (14) red one (2) resipi (14) review (179) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (64) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (7) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (15) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (163) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (55) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (57) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS