Monday, November 20, 2017

SUNSET CRUISE - LANGKAWI - PROMOTION

0 comments

PROMOSI PENGENALAN.....
PROMOSI!!! PROMOSI!!! PROMOSI!!!

1 TRIP JA SEHARI... (4 petang - 8 malam)
RM150 DEWASA
RM75 KANAK (2-11 TAHUN) (*terma dan syarat)
Apa yang korang dapat memang AMAT BERBALOI...
hanya dengan kami anda dapat menikmati pelayaran eksklusif...


SUNSET CRUISE/LOCAL for maksimum 12 pax
Pakej Termasuk:
💥 Boat transfer dari Jeti Pelancongan Pekan Rabu ke Kapal Adventure.
💥Welcoming drink & pendaftaran
💥Penerangan Keselamatan.
💥Bergerak ke SY Swordfish
💥Berlayar ke Dataran Helang
💥Berlayar ke Pantai Pasir Panjang
💥Antara aktiviti sepanjang trip:- ~Salt Water Jacuzzi ~Kayaking ~Snorkeling ~ Dinghy Boat Ride
💥Minum petang dalam SY Swordfish
💥Berlayar dan melihat Sunset (matahari terbenam)
💥Balik ke Kapal Adventure dan boleh solat
💥Bergerak balik ke Jeti Pelancongan Pekan Rabu

Note:
~ Tuala disediakan
~ Snorkel, Mask and Fin disediakan
~ Toilet & Showers provided onboard SY Swordfish
~ SY Swordfish cruising speed at 6knots

Apa lagi.... Jom book sekarang
Rugi tak rebut PROMOSI ni...
HARGA ASAL RM199 DEWASA RM 99 KANAK


Ok..ok..ok... Promosi lagi.....
✅Booking sekarang boleh dapat FREE GIFT (group booking 12pax)
✅BOOKING AKAN TAMAT BILA-BILA MASA... dan tunggu la bila plak PROMOSI harga runtuh kembali
✅Jom bawa insan tersayang berlayar, pengalaman yang tiada di tempat lain...

Cepat ambil telefon... Book tarikh...
Kami sedia membantu...

Telegram: 0193722238
#cruise #travel #dealiftravel #pelancongan #melancong #naikkapal

xoxo

COLGATE - DEMI KECERAHAN MASA DEPAN ANAK ANDA - 01/10/2017 - 16/12/2017

0 comments

Wah wah wah, Colgate kini mengadakan pertandingan Tabung Pendidikan uolls!!! Pembiayaan utama bernilai RM 10,000 korang... bak kata-kata di dalam iklan tersebut, Demi Kecerahan Masa Depan Anak Anda... 

Ni hadiahnya di bawah ni...







Cubalah ya... langkah-langkah semua dah ada kat atas tu... penat sungguh rasanya hari ni... uolls baca je ye kat gambar... kami doakan anda sekeluarga berjaya ya...
#jomcuba #colgate #demikecerahanmasadepananakanda

xoxo

Sunday, November 19, 2017

DINO CREATIVE DRAWING CONTEST - 16/11/2017 - 27/12/2017

0 comments

DINO Creative Drawing Contest is coming all the way from 16/11/2017 until 27/12/2017 specially brought to us by Giant Malaysia...

There are two (2) ways to participate in the contest; via Facebook and/or Instagram...

FACEBOOK:
Facebook Participants will have to respond in the comment section of the “Giant Malaysia Dino Creative Drawing Contest” Facebook post pinned on the top of the Giant Malaysia Facebook page with the following items:
a) Participants will have to upload a ‘Dinosaur’ themed drawing; and
b) Hashtag the photo with #GiantMY #MyGiantDino and submit the picture of your drawings in the comment box

INSTAGRAM:
Instagram participants will have to set their Instagram account to public with the following items: a) Participants will have to upload a ‘Dinosaur’ themed drawing; and
b) Hashtag the photo with ##GiantMY #MyGiantDino; and
c) Tag @GiantMalaysia Instagram account

Multiple entries are allowed, however each Participant is only entitled to win one (1) prize according to their registered Malaysian Identification Card Number.

Grand Prize: Stationery worth RM1,000 x 1 Winner
1st Prize: Stationery worth RM800 x 1 Winner
2nd Prize: Stationery worth RM600 x 1 Winner
Consolation Prize: Stationery worth RM100 x 7 Winners

Why wait??? Come, let's show your creativity kids...

xoxo

PPC MALAYSIA - EARNING ONLINE

0 comments

Legitimate Pay Per Click site from Malaysia... I have tried it out through my friend as a referral whereby he has already obtained the first pay out... no harm trying, perhaps for those who is looking for a simple part-time job while surfing the internet... this would be a good start...

No fee involved... it is FREE...


Okay kannnn... sambal browse sambal search... click kat iklan... dibayar sehingga RM 0.20 untuk satu iklan uolls... siapa nak bagi kannnn dalam keadaan ekonomi yang meleset ni... jadi, jomlah kita pakat-pakat cari duit poket yang simple nih... pembayaran akan dibuat menerusi bank-bank terpilih, antaranya Maybank, CIMB juga Paypal...


Yang kat atas tu contoh iklan yang boleh diklik... tak lama pun durationnya, dalam 10 saat sehingga 60 saat sahaja... so, apa tunggu lagi korang?... cepat-cepat daftar... klik kat bawah ni ya...


xoxo


Saturday, November 18, 2017

8EXCITE BEST DEALS - 10% - 20% OFF

0 comments






Best ke best??? Best sangat kannnnnn uolls... kali ni 8excite telah berbesar hati untuk memberikan diskaun untuk beberapa premis berikut:
1) Caring Pharmacy
2) Fish & Co
3) MBO
4) Mydin
5) llaollao
6) tealive

Sedap baq hang... dapat diskaun lak tu... apa tunggu lagi???

Jom serbu!!! Klik pada gambar ya untuk mendapatkan diskaun yang dihajati... ;)

xoxo

PERTANDINGAN MEWARNA - OHSEM BACK TO SCHOOL - 15/12/2017

0 comments

Seriously awesome kids!!! Ini memang betul-betul ohsem... sempena ibu-bapa membuat persiapan untuk anak-anak kembali ke sekolah, jom kita sertai pertandingan mewarna ini... penyertaan adalah PERCUMA!!!

Anak-anak kesayangan hamba memang suka sangatlah kalau dapat join pertandingan mewarna... dapat bersama-sama dengan crowd tu membuatkan kita rasa seronok kata mereka... di samping dapat mengenengahkan bakat terpendam juga mencungkil kreativiti, dapat juga berkenal-kenalan dengan sahabat baru... mengembangkan ukhuwah gitu...

09:00 Malam, 15 Disember 2017

Okay, di bawah ini disertakan syarat-syarat penyertaan:
1. Penyertaan adalah percuma. Terbuka kepada kanak-kanakberumur 5-12 tahun sahaja.
2. Peserta hanya dibenarkan menggunakan kertas lukisan yang disediakan oleh pihak penganjur.
3. Sila bawa peralatan mewarna sendiri.
4. Masa yang ditetapkan untuk peserta adalah 1 jam.
5. Semua peserta mestilah berada di tempat pendaftaran di Uptown Puchong Night Bazaar sebelum pukul 3 petang.
6. Peserta hendaklah datang bersama penjaga atau guru pengiring untuk tujuan keselamatan.
7. Keputusan panel hakim adalah muktamad. Sebarang aduan dan rayuan tidak akan dilayan.
8. Semua hasil pertandingan mewarna adalah hak milik pengurusan.
9. Borang penyertaan yang lengkap diisi hendaklah dihantar melalui email atau di pejabat pengurusan Uptown puchong Night Bazaar (Lot A29)
10. Untuk keterangan lanjut, sila hubungi nombor yang tertera di dalam poster.

Apa tunggu lagi?... Jomlah kita mendaftar beramai-ramai...
Jumpa di sana kids!!!

#ohsembacktoschool #aimantino #pertandinganmewarna

xoxo

MAS - YEAR END DEALS - UP TO 65% OFF FARES

0 comments


Another great deal from MAS... our national carrier... 65% off from Ho Chi Minh to Kuala Lumpur and Bali guys... also to Delhi and Colombo...

Simply click on the pictures to be directed to the promotion site guys...

Let's grab those now!!!

xoxo

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates