Saturday, November 25, 2017

POPIA OTAK-OTAK FROZEN

0 comments

📣📣📣POPIA OTAK2 FROZEN📣📣📣📣
#anytime #anywhere
👉sesuai untuk sarapan dan kudap-kudap petang
👉tetamu datang tak tau nak hidang makanan apa
👉majlis hari lahir atau sebarang majlis
👉bekal utk anak atau bawa sendiri untuk kerja
👉makan time hujan goreng panas-panas

😋😋 RASA SEKALI PASTI NAK LAGI😘😘😘😘

✔1 PEK 45 PCS RM29
✔CAS PENGHANTARAN IKUT KAWASAN (Klang Valley)

#popiaotakotak #frozenfood #frozen #dealifshoppe #kudapan #dealifbakery #deliciousfood #sedap #cubalahsendiri

xoxo

MAGIC UMBRELLA

0 comments





Magic Umbrella
Rm59 including postage
Ss add rm6
All colours still available

Kenapa dipanggil magic umbrella? Sebabnya bila kena air, akan nampak corak😆

#magicumbrella #umbrellamagic #dealifshoppe #latestumbrella #payungmagic #ootd #jombeli #cubalahsendiri #cool

xoxo

SOFA LABU

0 comments

Sofa labu
1 pc rm59
2 pcs rm89
pos rm8 sm, ss add 15

⛔️TL (TRACKING LAMBAT) - BIASA 7 HARI BARU BAGI 
⛔️POS HARI ISNIN, RABU, JUMAAT
⛔️SYSTEM UPDATE LAMBAT TAPI BARANG DAH POS

#BAGI YANG SABAR SAHAJA

Jom pakat-pakat order korang... harga terbaik dari ladang ni...

xoxo

TAKWIM CUTI PERSEKOLAHAN 2018

0 comments
Ohoiii... dah habis dah pun sessi persekolah tahun ni... banyak juga aktiviti yang dah dilalui sepanjang setahun ni... tapi, tu lah kan, dok sibuk dengan aktiviti online business, kerja hakiki, outstation dan sebagainya... sampai tak berapa nak sempat nak update tentang aktiviti anak-anak sekalian... (itu kita tinggalkan sebagai baling-belakang kelak ya... hehehehe...)

Well, sesambil melayari internet in between juggling through the online business chores and settling some reports (must live with it... take everything positively lorrr... we must stay positive even if no one else wanna be positive)... okay okay, sambung ayat... aku terjumpa takwim sekolah untuk tahun 2018... so here we go...



Kumpulan A: Sekolah-sekolah di negeri Kedah, Johot, Kelantan dan Terengganu.


Kumpulan B: Sekolah-sekolah di negeri Perlis, Pulau Pinang, Perak, Selangor, Negeri Sembilan. Pahang, Sabah. Sarawak, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Labuan dan Putrajaya.


Takwim Cuti Perayaan 2018

Jadi, dah bolehlah ibu, ayah, mak cik, pak cik, datuk, nenek sekalian merancang percutian keluarga ya... seronok apabila dapat bersama-sama meringankan bebanan fikiran dengan melakukan aktiviti bersama insan tersayang... di samping dapat mengeratkan silaturrahim dapat juga kita lebih kenal dengan ahli keluarga yang walau bagaimana air dicincang pun tidakkan putus...

Jom rancang percutian!!!

xoxo

BENEFIT COSMETICS - BENE-WISHLIST CONTEST

0 comments

Take part in the Bene-wishlist contest to win yourself Benefit supply plus your wishlist worth RM1,500!*

How To Participate Visit the Bene-wishlist Contest! app on Facebook. (Works better on desktop) Find out the answers from the "CLUE" link given at each question.
Key in your particulars and your wishlist's URL and you are done!

* Entries with the correct answers will stand a chance of winning. Contest quiz may change subsequently without prior notice.

Prizes Grand Prize x 1:
That Gal brightening face primer worth RM150
They're real tinted primer worth RM125
Browzings eye shaping kit worth RM170
Agent Zero Shine worth RM160
Dandelion dew worth RM145
They're real Mascara worth RM125
Foolproof brow powder worth RM125
Browvo conditioning powder worth RM145
Dandelion twinkle worth RM150
That Gal brightening face primer worth RM150
Your wishlist

The announcement of winner shall take place on Benefit Cosmetics' Facebook page post. 

Contest ends on 31 December 2017
Announcement on 5th January 2018.

Wait no more gurls!!!
Let's join it!!!

xoxo

Monday, November 20, 2017

SUNSET CRUISE - LANGKAWI - PROMOTION

0 comments

PROMOSI PENGENALAN.....
PROMOSI!!! PROMOSI!!! PROMOSI!!!

1 TRIP JA SEHARI... (4 petang - 8 malam)
RM150 DEWASA
RM75 KANAK (2-11 TAHUN) (*terma dan syarat)
Apa yang korang dapat memang AMAT BERBALOI...
hanya dengan kami anda dapat menikmati pelayaran eksklusif...


SUNSET CRUISE/LOCAL for maksimum 12 pax
Pakej Termasuk:
💥 Boat transfer dari Jeti Pelancongan Pekan Rabu ke Kapal Adventure.
💥Welcoming drink & pendaftaran
💥Penerangan Keselamatan.
💥Bergerak ke SY Swordfish
💥Berlayar ke Dataran Helang
💥Berlayar ke Pantai Pasir Panjang
💥Antara aktiviti sepanjang trip:- ~Salt Water Jacuzzi ~Kayaking ~Snorkeling ~ Dinghy Boat Ride
💥Minum petang dalam SY Swordfish
💥Berlayar dan melihat Sunset (matahari terbenam)
💥Balik ke Kapal Adventure dan boleh solat
💥Bergerak balik ke Jeti Pelancongan Pekan Rabu

Note:
~ Tuala disediakan
~ Snorkel, Mask and Fin disediakan
~ Toilet & Showers provided onboard SY Swordfish
~ SY Swordfish cruising speed at 6knots

Apa lagi.... Jom book sekarang
Rugi tak rebut PROMOSI ni...
HARGA ASAL RM199 DEWASA RM 99 KANAK


Ok..ok..ok... Promosi lagi.....
✅Booking sekarang boleh dapat FREE GIFT (group booking 12pax)
✅BOOKING AKAN TAMAT BILA-BILA MASA... dan tunggu la bila plak PROMOSI harga runtuh kembali
✅Jom bawa insan tersayang berlayar, pengalaman yang tiada di tempat lain...

Cepat ambil telefon... Book tarikh...
Kami sedia membantu...

Telegram: 0193722238
#cruise #travel #dealiftravel #pelancongan #melancong #naikkapal

xoxo

COLGATE - DEMI KECERAHAN MASA DEPAN ANAK ANDA - 01/10/2017 - 16/12/2017

0 comments

Wah wah wah, Colgate kini mengadakan pertandingan Tabung Pendidikan uolls!!! Pembiayaan utama bernilai RM 10,000 korang... bak kata-kata di dalam iklan tersebut, Demi Kecerahan Masa Depan Anak Anda... 

Ni hadiahnya di bawah ni...







Cubalah ya... langkah-langkah semua dah ada kat atas tu... penat sungguh rasanya hari ni... uolls baca je ye kat gambar... kami doakan anda sekeluarga berjaya ya...
#jomcuba #colgate #demikecerahanmasadepananakanda

xoxo

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates