set 24k gold

Set penjagaan 24k gold 

Berminat dengan set penjagaan yang mahal??.. kalau ke saloon salut emas kat muka pun dah beratus-ratus ringgit berhabis.
Sekarang anda boleh buat dirumah jer. Dari hujung rambut hingga hujung kaki. 
Tak perlu beribu berhabis. Tak percaya? Ini senarai penjagaan berkaitan emas 24k gold. 

♥Shampoo 24k gold rm35.00 - 750ml
♥serum rambut (hot oil) 24k gold rm30.00 - 500ml
♥black head and white head nose strip rm25.00 sekotak 
♥serum 24k gold rm35.00 sebotol
♥mask muka serbuk 24k gold rm8 sepeket
♥pencuci muka 24k gold rm35.00 satu
♥sabun pencuci muka gluta emas rm20.00 seketul 120g seketul
♥mandian cathy choo rm35.00 sebotol - 750ml
♥mask muka 24k gold pibamy rm25.00 satu kotak

Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sememangnya ini harga yang terbaik pada barangan berkualiti.

Emas 24k mampu memberi kecerahan pada kulit anda dan memperbaiki sel2 kulit dari dalam. Amalan pemakaian emas telah dipraktikkan berkurun lamanya oleh CLEOPATRA untuk mencantikan wajahnya di samping memastikan beliau sentiasa awet muda.


 
 Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238

Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


 

Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com

 

Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com
Share:

oat choco

Oat Chocolat lagi!!!

nak tahu x nape oat ni skrg menjadi igauan ngeri pada semua org?..

rasa dia sedap..rangup..lemak berkrim.. tidak terlalu manis..pokoknya yang dah pernah rasa tu memang berulang2 makannya!!

sangat bagus untuk:

*ganti jajan anak2.
*alahan ibu mengandung apabila mengambil nasi.
*alas perut sbb tak sempat makan nasi.
*dijadikan sebagai dessert.
*dibawa ketika travell atau perjalan y mkan masa.

pendek kata biskut oat ni bagus la utk seisi keluarga jika dibandingkan dgn jajan2 yang penuh dgn ajinomoto dan pewarna tiruan tu.

Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com



Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com



Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com

 

Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com

 

Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com
Share:

set selepas bersalin - sirna sari

- Bedak Hangat 250gm 3 in 1 (Param, Pilis & Tapel) : WM RM45 / EM RM48
- Mandian Ratus Herba 20 pcs : WM RM42 / EM RM46
- Milky Coconut Scrub 120gm : WM RM28 / EM RM30
- Tungku Herba 1pc : WM RM42 / EM RM46
- Minyak Dinda Kanda - Harum Sedap Malam 10ml : WM RM55 / EM RM60
- Bengkung Belacu 46'x18' : WM RM45 / EM RM50

Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com

 
Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com
Share:

felinna beauty hygenic foam

Seperti yang dinantikan. Kemunculan produk baru daripada Felinna Beauty.

Fungsi & Kelebihan:
"HANYA RM35"

"Anda bakal melalui transformasi peribadi yg sangat2 ketara... suami akan mula memuji... 
isteri pula makin senang hati.."

Adakah anda pernah terbayang ?

Saat hari2 mencuci bahagian "miss v" saat itu anda terasa dingin dan segar serta merta?

Apa yg bagus ialah! 
PRODUK KAMI SELAMAT UTK SEMUA WANITA. 
#Mengandung
#Berpantang
#Belum BERKAHWIN
#Seawal didatangi period
#Ibu berkahwin.

Fungsi & Kelebihan :
✔ Diperkaya dengan ekstrak herba untuk membersih
& menyegarkan kawasan intim serta memberi perlindungan terhadap gejala gatal-gatal 
& menghilangkan bau.
Bonus!
Aroma strawberi yang terdapat di dalamnya mewujudkan sensasi kesegaran

Harga Jualan
RM 35 SM
RM 40 SS
Tidak termasuk postage.

Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


 

Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com
Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com

 

Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com

 

Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com
Share:

homestay best western prima port dickson

Lokasi: Best Western Prima Inland Resort Port Dickson.. 
RM 250 satu malam.. apartment 2 bilik dilengkapi dengan astro.. 

Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com

 

Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com
Share:

halal marshmallow

Apa yang boleh dilakukan dengan marshmallow:
1) doorgift/present
2) majlis perkahwinan/pertunangan/aqiqah/harijadi dll
3) hamper
4) hiasan kek
5) choc dip melow
6) lollilop
7) ice blended
8) peniaga pasar malam, kedai runcit, kiosk ice-cream/waffle/corn/ice blended, bakery, coop uni/canteen sekolah, restaurant.

Ingredients : Sugar, Corn Syrup, Purified Water, Dextrose, Certified, Halal Beef Gelatine, Corn Stach, Fruit Pectin, Citric Acid, Permitted, Food Flavour and colour

Bagi pengemar Marshmallow, kini sudah ada marshmallow yang mendapat sijil halal Jakim. Keistimewaan marshmallow ini mendapat sijil halal jakim, pelbagai perasa dengan harga berpatutan berbanding dengan marshmallow yang di jual di pasaraya yang tidak pasti status halalnya. Tahan lama selama 2 tahun.


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


 Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com


Sekiranya berminat, sila hubungi: 019-3722238
Viber: De Alif
Line: de.alif
E-mail: de.alif.shoppe@gmail.com

Share:

LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (138) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (77) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (70) engineering (4) event (218) exercise (1) family (304) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (78) freebies (5) freelance (64) friends (205) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (58) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (45) kids (113) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (31) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (60) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (31) koleksi produk kecantikan (56) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (35) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (35) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (279) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (182) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (66) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (14) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (15) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (167) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (55) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (57) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS