Showing posts from 2008

@ pada hari cirit-birit (II)

Keadaan-keadaan ini dirakamkan beberapa jam selepas ibu ngan ayah Kaisah balik ke umah with rega…

@ pada hari cirit-birit (I)

Yuuhuu... Kaisah in the house... huhuhuhuhuhu... korang semua ingat tak lagi last week yang Kaisah kena c…

@ koleksi gambar 1-6 bulan (IX)

Masih di umah nenek Idah Cheras before gerak ke umah orang kahwin kat Kampung Baru... Masa nih Kais…

@ koleksi gambar 1-6 bulan (VIII)

Ini adalah gambar yang diambil sendirik... sebelum ke umah pengantin kat Kampung Baru ari tuh... =>…

@ koleksi gambar 1-6 bulan (VII)

Masa nih kami singgah kat kedai depan umah untuk beli kuih sarapan... (ibu Kaisah ade kelas kul 11.00a…

@ koleksi gambar 1-6 bulan (VI)

Hisap jari lah pulaknye... pastu main dengan tepon ayah yang telah menjadi milik ibu Kaisah... (tep…

@ koleksi gambar 1-6 bulan (V)

Kaisah bersama Snow White... dari bakal Mak Ucu Kaisah Kaisah bersama ayahanda tercinta dengan s…

@ koleksi gambar 1-6 bulan (IV)

Kaisah bersama bonda tercinta di padang permainan... Tengoklah tu... macam dah reti main jek gayan…

@ koleksi gambar 1-6 bulan (III)

On the way before ke taman permainan... masa nih bulan November 2008... ibu Kaisah yang lambat uplo…

@ doa

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini To all visitors and friends... marilah kita bersama-sama mendoakan kesejah…

@ salam Maal Hijrah

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini Kad nih khas untuk semua pengunjung setia dan kawan-kawan Kaisah... jangan…

@ buku dan Kaisah

Kaisah, buku dan Aliuddin... she loves books... yes, she does... setakat nih baby lagik kan... t…

Load More
That is All