Tuesday, December 30, 2008

@ pada hari cirit-birit (II)



Keadaan-keadaan ini dirakamkan beberapa jam selepas ibu ngan ayah Kaisah balik ke umah with regards to the cirit-birit kes... lebey kurang pukul 5.30pm if I'm not mistaken... tengok la tuh... elok dah... siap gelak besau lagik tuh... (lupa dah kesakitan dan kepedihan dok 'membuang' beberapa jam yang lalu gamaknya...)... well, at this moment, we are actually heading to the clinic... since Kaisah tak sihat kan... however, oleh kerana kelihatannya dah agak okay... we decided to bring her to the pharmacist instead...

At the pharmacist... rasanya dah story-mory kat korang ari tuh... tapi tak kiralah... nak story jugak... hahahahahahah... pharmacist tu mengatakan bahawa anak kami mungkin dalam proses untuk meringankan badan or maybe nak tumbuh gigi... yer meh??? maybe... tapi takkan la sampai camtu kan kan kan... well, aku actually suspect that the cirit-birit comes due to masa hari celebrate besday Kaisah 7 bulan ari tuh kan aku bagik Kaisah sikit chicken soup Pizza Hut... perhabs that's the reason...

Gambar ibu dan anak tuh adalah gambar 'masuk bakul angkat sendiri'... tangkap sendiri daa...

So... then kami pun gerak ke Tesco Puchong... yiihaa...

0 comments on "@ pada hari cirit-birit (II)"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates