Thursday, December 31, 2009

@ happy new year 2010

0 comments

=> may Allah bless us in our journey to Jannah... AMIN...

Saturday, December 26, 2009

@ lagu kegemaran Kaisah

0 comments
video

Sunday, December 20, 2009

@ majlis berbuka puasa nan lalu (II)

0 comments

Yiihaa... sambungan sudah mari... part (II) here we come... belum makan-makan lagik dah bz bangat kami kat venue nih... seperti biasa, we took the opportunity to snap pictures here and there... kitorang lepaq kat area sebelah dewan yang telah ditransform untuk menjadi surau for all of the guests to perform the prayers...

Masa nih baru jek sampai kat venue makan-makan tu... lepaq dulu naaa... as usual... hambik gambo dolu... baru la syok... tak gitew... lagipun, masa kami sampai tuh... makanan semua belum berhidang pun lagik... even kambing panggang baru nak dipanggang... we doubt on whether it will be reaady to be served or not bila tiba waktu berbuka puasa nanti... dah le masa kami sampai tuh depa masih dok kemas-kemas meja dan sebagainya... cam tadak preparation jek...

Okay, kita tinggalkan dulu the story-mory about foods... let's story about my beloved Kaisah... hamboi... bukan main seronok Kaisah dok main... lagikpun pavement for pedestrian tuh... ala-ala teng-teng, jadiknya... seronok la depa dok melompat... ;) After about 10 minutes, my office-mate sampai kat sana, she brought her daughter, 2 years... so, kitorang pun lepak la sengsama... kitorang berdua jek yang datang, masa daftar nama aritu cam ramai jek... ghupanya, owang-owang bujang datang lambat skit... ooooo, nak terus makan la tuh ek... hihihihi...

@ majlis berbuka puasa nan lalu (I)

0 comments

Aiyak... look @ me la... punya la lama baru nak update... baru nak upload latest pics... hahahahaha... inila yang diakibatkan oleh diriku yang mengalami kesakitan kepagian yang teramat sangat... ahaks... well, kalau nak diikutkan sekarang nih masih fenin-fenin lalat sebenornya... but then, sementara dok bukak lappy siapkan keje yang tak siap-siap nihs... terperasan la satu folder yang dah lama gue abaikan... huhuhuhu... folder gambar-gambar yang belum dibelogkan...

Btw, kisah ini berlaku semasa musim Ramadhan yang lalu... aka tahun lepas... tahun Hijrah yang lepas... yer la kan... kita kan dah masuk bulan Muharram sekarang nih... means, tahun baru dalam Islam maa... ;)

Okeh, let us start with the story-mory... well, below are the itenararies for the ceremony:

Date: X hengat
Day: X hengat gak...
Venue: UKM-MTDC, Bangi
Time: Asar - Isyak
Makanan: Banyak... hahahah...

Well, aku as usual came with my whole army batalion... ahaks... first pic tu of course masa sebelum bergerak ke venue majlis... so, the guest list starts with Angah, aku, Kaisah, Kashah, Adid and Aliuddin... dari umah kami gerak ala-ala kul 6 pm gitu... bukannye ape, tak penah pegi kat UKM-MTDC tu... so memang blur aaa ngan jalan nak ke sana... but, aku siap dah prepare with map lagik tuh... hahahaha... macam la jauh ngat kat obersea... tapi sebab nak mengelakkan sampai lambat kan... better aku buat all of the preparations needed... satgi bebudak nih mula la... lambat lagik ke nak sampai ibu... kita nih dah sesat ke ibu... dan pelbagai soalan lagik...

So, dipendekkan cerita... dengan bantuan map tersebut, kami berjaya la sampai ke lokasi dalam keadaan yang agak selesa... takdela tercangak-cangak dok nak tanya owang kan... sampai jek... terus la kami beraksi... itula dianya... gambo-gambo semasa kami baru jek sampai kat UKM-MTDC...

=> layankan aje... ;)

Wednesday, December 9, 2009

@ perjuangan

0 comments

=> sekadar buat renungan... untuk kita sama-sama jadikan panduan... oh yeah...

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates