HELLO KITTY SILICONE SOFT CASE




READY STOCK ‼ 
HELLO KITTY SILICONE SOFT CASE

FREE STRAP IPHONE : 5/5S/SE , 6/6S , 6PLUS/6S PLUS , 7/8 , 7PLUS/8PLUS

 RM40 SM // RM45 SS

https://www.wasap.my/+60193458610 

 #hellokitty #hellofebruary #hellokittylover #hellokittystuff #softcase #hellokittysoftcase #dealifshoppe #kedaionline #onlineshop #onlineseller #trustedseller #jombeli #jualonline #jualmurah

xoxo

Share:

MYCA GLOWING SPRAY


Ni haaaa, hakak ada jual ni gaissss... cer tengok tu kelebihan menggunakan Myca Glowing Spray tu gaissss, saja la hakak nak re-emphasize ya:
1)  Mengawal minyak di wajah.
2) Menganjalkan kulit wajah.
3) Make up tahan lebih lama.
4) Memberi effect glowing.
5) Menaikkan seri wajah.

Haaaa, gitu... banyak sungguh khasiatnya untuk kita just biarkan je ia berlalu kat wall kita kan kan kan... so, apa tunggu lagi gaissss...

1 X RM15
10 X RM12

Exclude postage

Klik kat sini kalau nak order ye...


xoxo

Share:

SUPERGIRLS - DE FAM

 

Aku bukan yang dulu
Yang terlalu mencuba 
 Kata apa kau mahu 
 Kita semua berbeza 
 Don't need to worry 'bout the things they say 
 You've got the power to stand up today 
 Yang kau perlukan dalam kehidupan 
 Hanyalah kekuatan 
 Dengarkan aku 
 Just take a look inside 

 Take a look inside we the beast and a hustler 
 You be on the chase and yes I caught you out rustler
 It's just me and my main ones you can tell we poppin' 
 Never choosin', never wastin' time with you is not an option 
 Independent women who I stand for 
 I don't need no scrub, knock you down on the dance floor 
 The world is at my fingers ain't no telling where I can't go 
 Suited up for drama and I'm carrying the ammo 

 Tidak pernah putus asa 
 Hidup ini sementara 
 Cita-cita dan impian datang bersama usaha 
 Ku berjanji akan berjaya Berja-berjaya 
 Percayalah 
 Pengorbanan hidup untuk berjuang bagi semua 

 Got my girls Got my, got my, all my girls 
 Single ladies and my super mum working girls 
Don't believe me, don't believe me we gon' show 
 How we made it, how we made it through it all 

 Aku bukan yang dulu Yang terlalu mencuba 
 Kata apa kau mahu
 Kita semua berbeza 
 Don't need to worry 'bout the things they say 
 You've got the power to stand up today 
 Yang kau perlukan dalam kehidupan 
 Hanyalah kekuatan 
 Dengarkan aku 
 Just take a look inside 

 Supergirls, super, supergirls 
 Got my round the world supergirls 
 Ah love my supergirls 
 All around the world love my supergirls 

 You can tell I'm way stronger now 
 I think I found a window I'm out 
 Yeah I know I won't be back around now 
 This time you won't keep me on the ground 
 Never stop! Won't let them slow me down 
 Movin' up we're winning big now 
 You know I live to live life no regrets 
 Show me love, real love, and don't ha-ha-hate 

 Got my girls 
 Got my, got my, all my girls 
 Single ladies and my super mum working girls 
Don't believe me, don't believe me we gon' show 
 How we made it, how we made it through it all 

 Aku bukan yang dulu 
 Yang terlalu mencuba 
 Kata apa kau mahu 
 Kita semua berbeza 
 Don't need to worry 'bout the things they say 
 You've got the power to stand up today 
 Yang kau perlukan dalam kehidupan 
 Hanyalah kekuatan 
 Dengarkan aku 
 Just take a look inside 

 Supergirls, super, supergirls 
 Got my round the world supergirls 
 Ah love my supergirls 
 All around the world love my supergirls 
 Take a look inside 

 Supergirls, super, supergirls 
 Got my round the world supergirls 
 Ah love my supergirls  
All around the world love my supergirls 
Take a look inside 

xoxo

Share:

LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (138) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (77) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (70) engineering (4) event (218) exercise (1) family (304) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (78) freebies (5) freelance (64) friends (205) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (58) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (45) kids (113) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (31) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (60) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (31) koleksi produk kecantikan (56) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (35) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (35) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (279) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (182) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (66) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (14) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (15) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (167) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (55) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (57) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS