Monday, November 3, 2008

Kaisah selsema


Lama gak tak berblog (dari dulu dah nak buat tapi dok tadak masa jek...) well, actually ada banyak benda dan perkara yang nak diceritakan, dicoretkan so on and so forth... however, time waits for no man kan... sometimes, i felt that i needed more than 24 hours... ;) Kaisah demam masa 2/11/2008 night ari tu... demam selesema... sian tul manja ibu... huhuhuhuhu ;(

As usual, Kaisah amatlah manja ngan ibu time-time begini... util 3.30am, she still could not sleep even a wink... pening kot... ibu Kaisah pun kenala amik emergency leave... to take care of my lovely smooching pumpkin intelligent pretty angel ni... eehhehehe...

As for yesterday, 3/11/2008, I was on EL and after dah bersihkan Kaisah, change the diapers and whatsoever, aku pun tidurkanlah my precious baby ni... nak tau berapa lama Kaisah lelap dan tido dengan lena... 7 jam tak menguit langsung... 10am - 5pm... itupun sebab ibu Kaisah kejut... kalau tak sampai ke malam la gamaknye ;) dah pekena ubat selesama ngan ubat demam... tu yang tidur lena tu...

0 comments on "Kaisah selsema"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates