Wednesday, January 21, 2009

@ semasa membeli kain



Inilah yang terjadi... hahahahahaha... sempat lagi tu wa cakap lu... I was actually in a rush la jugak... but once we passed by the playland area... Kaisah dah excited la pulak... so, bagi la dia main sekejap... dapat tangkap gambar yang ni jek because phone dah out of battery... I kinda like my hubby punya new phone arrr... 3120 classic - Nokia... sebabnye, actually, this area is quite dimmed masa kami tangkap gambar... but it come out well kan... macam terang sangat jek...

After dah main dalam 15 minutes, kami pun cepat-cepat pegi ke textile shop yang aku pun tak ingat ape namenya... well, actually, before this kedai tu rented by Nagoya... now dah nama lain... whateverla... kami terus la carik kain cotton warna hitam... as per my brother-in-law punya request... tapi budak yang jaga tu kata takde... semua cam kain mahal-mahal jek yang ade kat situ... so, aku pun ape lagik... carik la sendirik... sebab budak tu macam tanak keje jek... dah le buat muka toya...

Finally, jumpa... but the price was quite expensive rasanya... RM 10.00 per meter... humang aii... masa dia datang konon-konon nak potong kain tu... aku pun... 'jap dik... tak jadi yang tu... nak yang ni...'

Aku jumpa yang lagik murah... RM 4.00 per meter... fuhhh... save budget... sebab yang RM 10.00 tu bukan full cotton... ade mix ngan polyester... adik ipar nak yang cotton jek... nasib baik... masa hubby call adik ipar, dia kata amik yang murah tu... sebab bukan nak buat ape pun... nak buat mandi... sabo jek la...

Lepas bayar terus rushed balik... sampai umah kul 7.35pm... terus siap-siap pegi kelas...

=> alkisah...

2 comments on "@ semasa membeli kain"

MaDihays{Ida} on January 21, 2009 at 10:15 PM said...

best yer kaisah naik menatang tu..

anak saya yg sulung tu takut nak naik menatang tu, menjerit2 suruh turunkan dia..

mazharalti on January 22, 2009 at 7:34 PM said...

hihihihihi... kaisah siap pandang tak berkelip kat benda tuh pastu pandang kat kami berulang kali...

=> konon-konon sign nak naik la tu...

kaisah memang syok naik menatang-menatang yang sewaktu dengannye...

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates