Monday, December 8, 2008

@ apo nak dikato



Aku nih tengah kompius bangaaattttt nih with regards to pemergianku ke Kluang pada 11/12/2008 yang akan datang nih... tadi baru jek member baikku yang terbaik tepon... well, dia actuallynye dok kat area Muar about 80km from Kluang tetapi telah bersedia untuk menawarkan diri mengambil dan menghantar gua ke lokasi kursus tersebut... tapi tadi dia mentioned yang dirinya perlu ke Putrajaya untuk handle kem motivasi... well, sebenarnye kami memang memberikan kursus-kursus motivasi kepada organisasi yang memerlukan khidmat kami... untuk maklumat lanjut boleh hubungi mazhar_alti@yahoo.com

Back to our discussion just now, earmm... aku kena lak pi umah member dia yang tidak ku kenali tetapi terletak di Kluang... hmppp... aku risau la pulak kot-kot menyusahkan orang... iskk iskk... tapi kalau nak tidur kat umah tumpangan rasa macam takut jek... seram ooo... dah la pi sengsorang, hubby tak ikut... iskkk... camne ek???

1) Pegi jek dan tidur kat umah tumpangan
2) Selamba jek tidur kat umah member punya member
3) Tak payah pegi kursus

Hmppp... lupa lak nak bagitau, kursus nih amatlah penting ooo... untuk PTD nih... nih second kursus... kalau ade rezeki dapat le interview kot... harap-harapnye berjayalah... AMIN...

=> takde kena-mengena lagsung dengan gambar... hik hik hik... actually saje jek nak menunjukkan bahawa diri ini terlalu berat untuk pergi berkursus walaupun hanya untuk sehari lebih-lebih lagi apabila memandang gambar-gambar Kaisah seperti yang tertera di atas... waaaaaaa... tapi, demi agama, keluarga, bangsa dan negara... akan ku perjuangkan jugak... huhuhuhuhu.... emo lah pulaks...

0 comments on "@ apo nak dikato"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates