Thursday, August 25, 2011

@ posing before Aidilfitri



Tengok la gaya Thaqif main bunga api tuh.. yo-yo ooo jeks... tapi dia memang berani pegang bunga api tuh okay... selamba jeks... playing the fire-cracker with his Mak Usu while ibu and ayah relaxing... hahahaha... xde maknenye... we were also there at that moment deq non... standing somewhere out there and menye'nap' gambo ini maa... btw, bunga api nih ade la beli dua jenis... yang standard belang-belang tuh and yang ade kuwa kaler warna-warni tuh... tu je yang ade pun... i was actually looking for a fire-cracker jenis besi yang ade gambar kucing tuh... well, during my times dulu... main bunga api jenis tuh la best... memang mahai skit but at least ciri-ciri keselamatannye better than yang kertas belang-belang tu and furthermore the tendency for the fire-cracker to masuk angin adalah lebih rendah... paling menyampah kalau time main bunga api yang belang-belang tu bila dia tanak nyala... tension siot...

Gambar Kaisah tak dapat nak amik sebab berlari-larian Kaisah main bunga api altho at first she was slightly scared... entah kenapa nak takut entah... padahal previosly selamba je cik nur Alif kaisah kita bermain dengan bunga api... ooo... maybe sebab masa memula menyalakan bunga api... the spark terkena my toe and i kind of screamed skit... ala skit je pun... tapi sakit ooo... ya ya... maybe due to that... ape la ibu Kaisah and Thaqif nih kan kan...


Anak-anakku berposing dengan baju raya masing-masing... tema kami pada tahun ini... oren ye... lepas balik dari kampung nanti kita update lagiks gambo-gambo on pakaian raya ya... adios dulu...

0 comments on "@ posing before Aidilfitri"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates