Monday, January 12, 2009

@ asyik ambik gambar je



Kalau korang perhatikan bebetul... ibu Kaisah punya posing memang tak banyak berubah... tapi... jeng jeng jeng... Kaisah penuh dengan gaya, mutu dan keunggulan... hihihihihihi... aku paling tak bole tahan masa tengok yang Kaisah buat muka 'geram' tuh... mengganggu emosi betul... nak je dicubit-cubit... hihihihihihihi...

Masa umur macam ni memang la kita geram jek dok tengok perkembangan anak-anak... Kaisah pulak sekarang nih teramat la ramahnye... (masa kecik dulu pun ramah gak cuma belum reti bercakap maaa...) now, dok aaaaaaaaaa... bababababbaba... papapappababababab... seronok gila aku dengar wa cakap lu... sometimes memang la bising bangat but that's the fun part in caring for a baby... kengkadang tu... nak pegi keje pun rasa cam malas jek sebab Kaisah is very attached to me... (anak ibu maaa...)... mesti dia buat muka sedey bila aku n ayah Kaisah nak kuwa pi keje...

Balik keje jek... speeding dengan hot wheels untuk mendapatkan kami... oh, bahagianya kurasa... memang betul la kata orang dolu-dolu... tak payah kata orang dolu-dolu laa... ibu aku penah kata dulu... parents nih, walaupun penat macam mana pun keje kat opis, bila balik umah tengok anak jek, terus ilang semua penat-penat dan masalah yang melanda... betul-sebetul-betulnya... aku sokong...

0 comments on "@ asyik ambik gambar je"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates