Sunday, January 11, 2009

@ beg baru Kaisah



Kaisah pun nak pegi sekolah dah??? hihihihihihihi... bersemangat sungguh wa cakap lu... siap dengan beg Power Puff Girls lagik tuh... well, itu adalah beg baru untuk letak botol susu, pampers dan baju Kaisah kalau kami keluar sekejap-sekejap ke shopping mall ke, taman permainan ke, makan-makan ke dan yang sewaktu dengannye... amacam, cute tak???



Selalunya aku letakkan peralatan penyusuan kat dalam satu beg yang agak besar together dengan pampers laaa, baju laaa... so, it's slightly berserabut kan kan... for me laa... dah la beg besau... lagi beso beg lagi banyak la barang yang nak dibawa... yang nak disumbat... hihihihihihi... btw, korang agak-agak berapa harga beg Power Puff Girls nih???

=> RM 1.99 jek okay... hahahahahahahaha... kat Reject Shop... takde la reject ape pun... cuma susah nak zip sikit jek... save budget gua...

0 comments on "@ beg baru Kaisah"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates