Wednesday, February 4, 2009

@ celebrate besday Kaisah 8 bulan



Masa kat Alamanda ari tu, hubby and me terus amik kesempatan untuk menyelebrate besday Kaisah ke 8 bulan... masa hari Rabu 21/01/2009 yang lalu tak sempat nak celebrate... thus, after jalan-jalan cam tak tentu arah kat Alamanda... we made the decision untuk terus la celebrate kat sane... dah la first time pegi Alamanda... so tak berapa nak paham la dengan layout mall tersebut... nampak jek KFC, oleh kerana perut pun dah berkaraoke... terus la serbu...

Korang tau tak, ade 3 adults and 2 kids yang akan makan kan... tapi, since my nephews dah semakin membesar dan dah start makan banyak aku amik mini Barrel yang ade 12 chicken tu... amik ko... HABIS... LICIN okay...
1) Aku - 2
2) Hubby - 1 (demam)
3) Angah - 3 (share ngan Aliuddin)
4) Along Kashah - 4
5) Angah Adid - 2

Along Kashah pemenangnye... tak sangka kan... badan jek kurus... boleh tahan...

Kenapa lah pulak besday girl nak nangis tuh... hihihihihihi... sebab ibu Kaisah lambat suapkan Whipped Potato... suka betul Kaisah dengan Whipped Potato... siap sengih-sengih kalau makan... tapi on that particular celebration day, makan kenyang sangat kot sampai muntah dibuatnya... kat dalam KFC tu jugak aku selamba jek tukarkan baju Kaisah... hihihihihi... ala, budak kecik kan... lagipun, kami dok dekat meja yang berada di hujung... so, tak ganggu sesape la kan...

0 comments on "@ celebrate besday Kaisah 8 bulan"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates