Sunday, March 29, 2009

@ Zoo Negara (II)



Lame sungguh masa yang diperlukan untuk parents Kaisah mengupdate cerita Zoo Negara nih, well... it depends on the availability of Kaisah's father and mother maaa... hihihihihi... so, let's continue with our story-mory...

Kaisah ngan angah Adid was so excited, biasak la bebudak maa... nak-nak pulak when they are seeing the animals with their own eyes kan... meaning tengok haiwan sekalian secara life maa... it differs kan bila kita tengok something secara berdepan ngan ilustrasi atau kat dalam TV... so, when I showed Kaisah the elephant... tak berkedip mata Kaisah menengoknya... hihihihihi, agaknye mesti Kaisah fikir, apekebendanyala binatang besar nih?.. ;p... angah Adid was berani-berani takut... konon-konon berani nak pi dekat... when I hold his hand and brought him forward... menjerit tuh... hahahahaha... kelakar... nampak jek brutal tapi penakut aaa angah ni... hubby and me usik and ejek dia... nak tau dia jawab ape?.. 'angah saja jek berdiri jauh sikit nak bagi senang Kaisah tengok elephant tu...' hihihihihi... cover baekkk punya...

Gambar yang kat penguin tuh agak jauh kan?.. tak berapa nampak penguinnya... ditambah pula dengan cermin yang membalikkan cahaya... aper daaaa... ibu Kaisah la yang amik tuh, tak PRO langsung... PROSAK adala... hahahahaha... sib baik gambar sharks and other fishes tu agak clear... phewww...

0 comments on "@ Zoo Negara (II)"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates