Monday, April 6, 2009

@ berjalan 10 langkah



Amboi... amboi... amboi... auntie Heze bagik serangan hendap ye... bukannye saje nak letak entri yang sebelum ini, tapi renungilah makna tersiratnya... yang mana kita nih sepatut dan seharusnya memperbanyakkan kawan, rakan, taulan, sahabat, handai dan yang sewaktu dengannya...

Well, well... sometimes aku agak terkeliru kenapa kadangkala manusia nih... hubungan punyalah ngam-ho... dek kerana satu insiden jek, terus putus sahabat la, putus saudara la, putus segala-galanyalah senang cerita... all those memories masa dolu-dolu, time bersama tu tak terkenang ke?.. tak teringat ke?.. tak terbayang ke?.. memang tak paham... lots of people seolah-olah take friendship for granted... time susah carik kawan... mintak tolong... time senang lupa kawan... buat donno jek... ada sikit hal kawan tersilap buat ke, mula la kecoh, heboh sana-sini... diri sendirik tak tengok pulak betul ke salah... salah orang semua la nampak... padahal benda boleh settle jadik serabut... hmppp... why la things like this can happened???

Enuff is enuff... let's talk about joy... hihihihihihi... these pics were taken masa kami berada di umah lama before pindah ke umah yang kami duduki sekarang ini... tengokla my precious intelligent angle tu... senyum lebar gitu... since she is now in the process nak berjalan, huihhh, tak bagi kita pegang tu... nak bangun dan berdiri sendirik... nak berjalan sendirik... sabo jek la... now, dah boleh dekat 10 langkah... berjalan sendirik... 10 months... kira okayla tu ek?.. gigi dah tumbuh nak masuk 2 batang...

0 comments on "@ berjalan 10 langkah"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates