Monday, April 20, 2009

@ Putrajaya again



My baby's pic when we went to Putrajaya last few weeks... look at her head-band, tak matching langsung dengan baju yang dipakainya kan kan... well, actuallynye... ibu Kaisah dah lama sangat dok mencari head-band... cari punya cari, at last terjumpa la kat Tesco Puchong ke Mutiara Damansara... tak hengat la pulaknye... dipendekkan cerita, jumpa warna hijau muda ni aje... dah tadak warna lain... so dek kerana nak sengsangat beli head-band tu, ibu Kaisah pun amik jek la head-band berwarna hijau muda tersebut regardless samada ia boleh dimatchigkan dengan pelbagai warna baju ke tidak... haaa, amik ko penjelasa yang panjang lebar gitu... hihihihihi...

Well, we really love to sit at the pathway along kawasan rehat kat Masjid Putrajaya...
1) Kawasannya lapang... sedap dan selesa mata memandang
2) Ada water cooler... lepas bebudak dah berlari-lari around that area, boleh pi amik air kat situ yang sejuk dan nyaman...
3) Lepas solat bole rehat-rehat sekejap kat situ... tido pun sodap... ;)

Kitorang = Angah and the kids, Qashah, Adid n Aliuddin, hubby, Kaisah n me... lepak sampai lepas Asar and then off we went to round-round that area... memula tu nak pi kat waterpark... eh, wet park kot kalau tak silap aaa namanye... tapi, pusing punya pusing takde la pulak... bukannye ape, masa memula Putrajaya sedang dibangunkan... masa nak siapkan landscapenye... hubby ada buat projek landscape kat situ, thus, he knew that ada wet park, taman permainan dan pelbagai lagik taman yang supposednya ada kat Putrajaya nih... alih-alih tadak lak...

Hmmpp, mane taknye, masa hubby dok buat projek tu tawun bila??? now, dah tawun berapa??? hahahahaha... maybe the area yang hubby dok kata tu dah ada development la kotnye kat situ kan... lawak tul... kitorang pusing and tawaf Putrajaya tuh sampai dekat 5 kali... at last kami pi la dekat kawasan yang ada menara tu... jogging sekejap, pi toilet sat... pastu balik umah...

What a day... lain yang diplan... lain yang jadik... huhuhuhuhu...

0 comments on "@ Putrajaya again"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates