Wednesday, April 8, 2009

@ workshop di Hilton KL Sentral (I)



Yesterday, 8th April 2009, ibu Kaisah attended a workshop with regards to MediaFlux, CGI and digital asset management...

Venue: Hilton Hotel KL Sentral, Kuala Lumpur
Time: 9.00 am - 5.00 pm

Well, awal gila dah bangun... coz nak mengelakkan jam... ala, awal ke??? kul 6.30 pagi, solat Subuh pastu terus kelam-kabut bersiap dan hantar Kaisah kat umah angah... kul 7.02 am aku pun gerak... selepas kena bebel dengan hubby sebab lambat... hihihihihihi... hubby very the busy la pulak semenjak dua menjak nih... kengkadang lambat balik... well, aku ngan Kaisah confirm dah tido pun punya... n hubby tak kejutkan... bangun2 jek dah ada kat sebelah... masa aku pi keje kengkadang tu tak sempat bercakap lama coz hubby ngantuk n kita nak cepat ke opis kan kan kan... huhuhuhuhuhu... banyaknye dok roger and out jek la... tu pun kengkadang payah nak dapat coz di luar kawasan... alkisah...

Earmm, let's get back to the workshop shall we?.. well, I parked at Kerinchi... kat opis ayah... senang dan foc... i like!!! sampai sana dah 8.10 am padahal janji ngan opismate nak jumpa kat LRT KL Sentral kul 8.15 am... haru sungguh... sib baik dapat tren cepat la gak... when she SMSed me, aku terus aa bagiktau ada kat tren... dia pun on the way, fuhhh... lega...

Sampai jek kat KL Sentral dah ngam-ngam 8.15 am, aku terus bergegas turun tangga (dah tak andang escalator dah... penuh sangat)... terus nampak member tuh kat McD... and off we went to Hilton... dah le jarang gila datang KL Sentral, so agak tercangak-cangak la jugaknye... hihihihihi... We finally reached Level 6 at 8.35 am... terus la register kat kaunter pendaftaran... tengok-tengok baru 2-3 kerat jek yang sampai... sabo jek la...

1 comments on "@ workshop di Hilton KL Sentral (I)"

hezesuze on April 9, 2009 at 2:31 AM said...

ermm atend kursus yek..bape hari tu?

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates