@ workshop di Hilton KL Sentral (I)


Yesterday, 8th April 2009, ibu Kaisah attended a workshop with regards to MediaFlux, CGI and digital asset management...

Venue: Hilton Hotel KL Sentral, Kuala Lumpur
Time: 9.00 am - 5.00 pm

Well, awal gila dah bangun... coz nak mengelakkan jam... ala, awal ke??? kul 6.30 pagi, solat Subuh pastu terus kelam-kabut bersiap dan hantar Kaisah kat umah angah... kul 7.02 am aku pun gerak... selepas kena bebel dengan hubby sebab lambat... hihihihihihi... hubby very the busy la pulak semenjak dua menjak nih... kengkadang lambat balik... well, aku ngan Kaisah confirm dah tido pun punya... n hubby tak kejutkan... bangun2 jek dah ada kat sebelah... masa aku pi keje kengkadang tu tak sempat bercakap lama coz hubby ngantuk n kita nak cepat ke opis kan kan kan... huhuhuhuhuhu... banyaknye dok roger and out jek la... tu pun kengkadang payah nak dapat coz di luar kawasan... alkisah...

Earmm, let's get back to the workshop shall we?.. well, I parked at Kerinchi... kat opis ayah... senang dan foc... i like!!! sampai sana dah 8.10 am padahal janji ngan opismate nak jumpa kat LRT KL Sentral kul 8.15 am... haru sungguh... sib baik dapat tren cepat la gak... when she SMSed me, aku terus aa bagiktau ada kat tren... dia pun on the way, fuhhh... lega...

Sampai jek kat KL Sentral dah ngam-ngam 8.15 am, aku terus bergegas turun tangga (dah tak andang escalator dah... penuh sangat)... terus nampak member tuh kat McD... and off we went to Hilton... dah le jarang gila datang KL Sentral, so agak tercangak-cangak la jugaknye... hihihihihi... We finally reached Level 6 at 8.35 am... terus la register kat kaunter pendaftaran... tengok-tengok baru 2-3 kerat jek yang sampai... sabo jek la...
Share:

1 comment:


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS