@ sambutan 23052009 (II)


Beginilah senarionya semasa majlis diadakan pada 23 Mei 2009 yang lalu... ibu Kaisah as usual, dok peram all the pictures... kalau telur ayam dah nak menetas agaknye beb... hihihihihih... u'olls, sowi la ye... masa amat mencemburui diriku ini... muahahaha... perasan bz... padahal memang teramat la bz nye... full swing with workshop and training... takpela kan... majlis ilmu maa dan makan free of course...

Orait... let's start... so, as per the previous entries, ada mentioned with regards to the jamuan kan... now nak menyambung celotehanku yang dah seminggu tergantung... hahahaha... last week Nannie call...'Wei, takkan satu entry je babe pasal besday Kaisah??? aku nih dah la payah gila nak nengok blog kalau kat opis... curi-curi tengok... alih-alih satu jek entry ko??? aperr daaa...'

Aku dengan poyonye hanya bole mengatakan... 'sowi aaa Nannie, bz gila aa beb... tak sempat langsung nak terjah blogku yang ada beberapa itu... huhuhuhuhu...' nih pun aku tengah dok buat website untuk bisnesku yang tak seberapa itu... well, aku ade aa buat this website, php and all but ade gak site builder untuk mereka-mereka yang agak 'malas' dan kesempitan waktu... ayat... baekkkkk punya... ;)

Patutnye last week ada gath untuk old skool mates gua... tapi tetiba lak diriku ini ada hal lah pulaknya... huhuhuhuhu... itu yang tak dapat nak pegi tuh...
Venue: Hilton Pee Jay
Time: Afternoon
Occasion: Hi Tea
Result: Tak dapat pegi... waaaaaa

Hmmppp... sempena tak dapat pergi ke hi-tea ari tuh, korang yang pi tu sila la upload gambo... nak gak tengok mememberku yang ramai dah cun-melecun laaa nih... hello, sekarang nih dok nak cerita pasal besday Kaisah ke pasal diri sendirik??? hihihihihi... hilang ingatan la pulaknye...

Okay, berbalik kepada story-mory pada besday Kaisah aritu... actuallynya ada one story that I really need to share with u'olls berkenaan dengan apa yang telah terjadi pada hari yang penuh bermakna itu... jeng jeng jeng...

Pada pukul 5.30 pagi 23 Mei 2009, aku telah menelefon Kak Uda untuk bertanyakan kepadanya pada pukul berapakah yang sesuai untuk aku pergi menjemputnya... ye arr kan, Kak Uda will be our head of chef maa... I was so worried apabila tetiba Kak Uda kata tak dapat datang sebab lum bagiktau lagik kat Abg Yatim... hubbynye... haaa!!!! Ini serious!!! Pastu Kak Uda suruh tunda sebab Putra demam and along Qashah anak Angah demam gak... WHAT!!!

Mane leh camtu... kami dah beli barang dan jemput orang wo... terkesima aku seketika... so, seawal-awal kul 6.30 pagi, aku terus pegi ke umah Angah... untuk diskas... tok, tok, tok... yuhuuu... salam... anybody home??? dengan mata yang ala-ala tak bukak lagik Angah membuka pintu dan... bersambung... hahahahahaha... baca kat entri seterusnya ya...
Share:

No comments:

Post a Comment


LOVELY COMMENTATORS

SUBSCRIBE US

POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (129) cerita cina (3) cerita melayu (8) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (169) contact lense (3) contact us (132) contest (127) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (76) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (4) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (70) engineering (4) event (216) exercise (1) family (298) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (74) freebies (4) freelance (63) friends (202) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (22) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (58) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (45) kids (108) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (28) koleksi mutiara kata (10) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (56) koleksi minuman (28) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (30) koleksi produk kecantikan (56) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (35) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (32) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (27) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (266) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (20) parents (187) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (5) pertandingan (139) playtime (10) power bank (1) printing (1) production (1) program wakaf (2) promotion (52) property (13) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (14) red one (2) resipi (14) review (179) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (64) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (7) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (15) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (163) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (55) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (57) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS