Monday, June 29, 2009

@ sambutan 23052009 (II)



Beginilah senarionya semasa majlis diadakan pada 23 Mei 2009 yang lalu... ibu Kaisah as usual, dok peram all the pictures... kalau telur ayam dah nak menetas agaknye beb... hihihihihih... u'olls, sowi la ye... masa amat mencemburui diriku ini... muahahaha... perasan bz... padahal memang teramat la bz nye... full swing with workshop and training... takpela kan... majlis ilmu maa dan makan free of course...

Orait... let's start... so, as per the previous entries, ada mentioned with regards to the jamuan kan... now nak menyambung celotehanku yang dah seminggu tergantung... hahahaha... last week Nannie call...'Wei, takkan satu entry je babe pasal besday Kaisah??? aku nih dah la payah gila nak nengok blog kalau kat opis... curi-curi tengok... alih-alih satu jek entry ko??? aperr daaa...'

Aku dengan poyonye hanya bole mengatakan... 'sowi aaa Nannie, bz gila aa beb... tak sempat langsung nak terjah blogku yang ada beberapa itu... huhuhuhuhu...' nih pun aku tengah dok buat website untuk bisnesku yang tak seberapa itu... well, aku ade aa buat this website, php and all but ade gak site builder untuk mereka-mereka yang agak 'malas' dan kesempitan waktu... ayat... baekkkkk punya... ;)

Patutnye last week ada gath untuk old skool mates gua... tapi tetiba lak diriku ini ada hal lah pulaknya... huhuhuhuhu... itu yang tak dapat nak pegi tuh...
Venue: Hilton Pee Jay
Time: Afternoon
Occasion: Hi Tea
Result: Tak dapat pegi... waaaaaa

Hmmppp... sempena tak dapat pergi ke hi-tea ari tuh, korang yang pi tu sila la upload gambo... nak gak tengok mememberku yang ramai dah cun-melecun laaa nih... hello, sekarang nih dok nak cerita pasal besday Kaisah ke pasal diri sendirik??? hihihihihi... hilang ingatan la pulaknye...

Okay, berbalik kepada story-mory pada besday Kaisah aritu... actuallynya ada one story that I really need to share with u'olls berkenaan dengan apa yang telah terjadi pada hari yang penuh bermakna itu... jeng jeng jeng...

Pada pukul 5.30 pagi 23 Mei 2009, aku telah menelefon Kak Uda untuk bertanyakan kepadanya pada pukul berapakah yang sesuai untuk aku pergi menjemputnya... ye arr kan, Kak Uda will be our head of chef maa... I was so worried apabila tetiba Kak Uda kata tak dapat datang sebab lum bagiktau lagik kat Abg Yatim... hubbynye... haaa!!!! Ini serious!!! Pastu Kak Uda suruh tunda sebab Putra demam and along Qashah anak Angah demam gak... WHAT!!!

Mane leh camtu... kami dah beli barang dan jemput orang wo... terkesima aku seketika... so, seawal-awal kul 6.30 pagi, aku terus pegi ke umah Angah... untuk diskas... tok, tok, tok... yuhuuu... salam... anybody home??? dengan mata yang ala-ala tak bukak lagik Angah membuka pintu dan... bersambung... hahahahahaha... baca kat entri seterusnya ya...

0 comments on "@ sambutan 23052009 (II)"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates