Wednesday, July 22, 2009

@ meeting tak sudah-sudah


Aiyakkkkk... semangat ibu Kaisah yang berkobar-kobar nih terpaksala ditangguhkan dulu sobab eee... dari minggu lepas dok meeting, meeting , meeting... keje dah berlambak-lambak dah nih... dahla internet out... nak Google pun payah... huhuhuhuhu... pendek kata, keje-keje-keje... macam dalam cerita P. Ramlee tuh... ;)

Banyak gila beb documentations yang nak kena develop..
1) Quality Management Plan
2) Quality Assurance Plan
3) Configuration Management Plan
4) Data Migration Plan

Itu baru part of it... huhuhuhuhu... I'm damn sleepy today, sobab ee... Kaisah batuk2, demam sikit ngan selsema... kesian sungguh to my intelligent bb... ;(

I'm worried actually due to lotsa sickness nowadays... pneumonialah, selsemalah, whateverlah... takut beb... even my bff punya daughter dah kena hospitalised masa bulan 3 ari tuh sebab pneumonia... Ya Allah, jauhkanlah segala bala bencana dan penyakit dari kami sekeluarga juga umat Islam sekalian... AMIN...

Semalam, masa balik dari keje, melepek jek Kaisah... kesian sungguh... oh Anakku... tai lepas bagik Kaisah menyusu... terus nampak sihat dan playful and cheerful cam biasa, well... memang betul la kata orang, susu ibu tuh memang penawar dan penuh berkhasiat... semenjak Kaisah dah berlari dan pandai bercakap sesikit nih... aku tengok Kaisah agak susut badannya... dah tak macam dulu... kalau dulu, bila pegang jek... sedap jek... now, dah susut...

Latest punya berat masa timbang aritu, 8kg ngam-ngam... hmppp, ingatnya nak bagik Kaisah makan vitaminslah... tai masih dok survey-survey vitamin ape yang sesuai... juga mungkin nak tukar susu Kaisah...

Before: Isomil Advance Eye Plus
Now: Isomil Advance Eye Plus and Sustagen Junior 1
Future: Enfagrow 4xDHA... tapi tak pasti lagik...

=> masih ding-dong bell...

1 comments on "@ meeting tak sudah-sudah"

Hezesuze on July 23, 2009 at 5:18 AM said...

haha sabo jek...nk wat camne...layannn jeler...kikikiki

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates