Sunday, July 26, 2009

@ poyo arr


I'm so freaked out masa hari Jumaat ari tu... ada la this one client punya staff, she was not the Project Manager of 'Project X' cuma Head of the so-called department aaaaa... well, her hubby was previously our staff but now dah blah... okeh, dipendekkan citer... there's so many deliverables yang diorang mintak... sampai yang tak logik pun ada... siap takde dalam the request for proposal pun... tapi, minah nih, depan baik jek cakap... kononnye tak perlu semua tuh... dia tanak pun requirements tuh...

So, nak dijadikkan citer, dia nih pakai tudung labuh ala-ala baik gitu... kitorang nih respek aa sobab ee dia lagik senior... bukan la aku nak kata owang pakai tudung labuh nih tak okeh, kengkawan aku ramai gila yang bertudung labuh dan elok perangainya...tapi yang ini... depan bukan main manis lagik, kat belakang... kaw-kaw dia kutuk dengan mengatakan yang templates tak bagus la, the personnels yang handle tak well-verse la, programmer ngan software engineer nih ape pengalamannye, bila tanya senyap jek... hak eleh, bengang gila... terus cakap ngan our directors lak tuh...

Poyo punya KH... kalau cakap depan-depan lagik okay kan, bukan bebudak tuh tadak kat situ... aku yang menyirap tuh sebab masa beberapa kali aku attend meeting Project X nih... si KH tuh lebih sudu dari kuah... manager relax jek... dia lak yang lebey... bengang sungguh!!!

1 comments on "@ poyo arr"

Hezesuze on July 26, 2009 at 9:26 PM said...

ape lagik...kasi tumbuk ler itu org....wakakakakaka

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates