Sunday, July 12, 2009

@ sambutan 23052009 (IV)



Episod kedua... Angah... Kak Uda suruh tunda majlis... aku berkata-kata dengan muka yang sungguh sadis...camne nih Angah???... lex, lex... jangan kabut... ape citernye??? Angah terus mengajak aku duduk sambil terpisat-pisat dek kerana baru bangun dari lena yang panjang... ayat... tak hengattt... okay bersambung... kenape lak Kak Uda suruh tunda??? aikk, tak bole jadik nih... barang-barang basah semua dah beli nih... tu la tu...

Kak Uda cakap Putra ngan Qashah demam so tunda la... what??? mane leh, persiapan dan dibuat, tetamu dah dijemput... tau takpe... buntu kepala hotak den ni haa... huhuhuhuhu... ;(

Takpe, biar angah call Kak Uda... pegi beli barang-barang yang tak cukup lagik tuh... takpe... biar angah handle... so, ibu Kaisah pun terus aa vroom vroom ke Pasar Borong Selangor... and it takes me for about half an hour to do all of the groceries buying... zup zap zup zap jek... pegi sengsorang jek maa... so cepat la kan... kalau dok bawak askar-askarku yang ramai itu... hmppp, lambek dibueknyo...

Balik jek dari pasar, aku pun terus ke umah angah in order to find out regarding the feedback or outcome of her roger to Kak Uda... and alhamdulillah, with a huge grin angah told me that OK... semua dah settle... Kak Uda was some sort of having a kepenatan melampau coz Putra kan tak sihat... then nak kena jadik Head of Chef la pulak... stress wooo...

Understood Kak Uda... and thank you very much for your continuous help and support...

0 comments on "@ sambutan 23052009 (IV)"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates