[BLOGGING IS IN THE BLOOD. REVIEW, TRAVEL, EVENT, PRODUCTS, BOOKS, FOOD AND BEVERAGES, SAFETY, HEALTH, QUALITY ASSURANCE, MYSTERY SHOPPING, TRANSLATION, PARENTING, FAMILY, EVERYTHING.] [FOR ANY REVIEW, EVENT, FREELANCE, TRAINING, CATERING, ALL KINDS OF JOB, KINDLY CONTACT: 018-2767882 / DE.ALIF.SHOPPE@GMAIL.COM] [ANY PICTURE(S) WHICH WAS @ WERE NOT ORIGINATED BY US ARE THE PROPERTY OF THE OWNER AND THE CREDIT GOES TO THEM.]

Breaking

Tuesday, January 26, 2010

@ dah beli jom blah (II)


Tengokle gaya-gaya Kaisah tu... sabo jek la... aku dok main kejar-kejar ngan Kaisah... sambil sikit-sikit jek tengok-tengok baju kat kodai tuh... takde la lama sangat pegi sana sebabnye pastu jek Kaisah dah ngantuks... cian my intelligent precious angel nih... sampai tersengguk-sengguk dia kat kedai baju tu haritu...

Btw, pastu seperti biasa... since ayah Kaisah tak ikut... sibuk la Kaisah dok nak roger ayah dia... 'ayahhhhh... ayahhhhh...' dok panggil camtu... geram jek... asyik-asyik ayah... hihihihih... yang lagik geram tu, bila kita dok mengeja... A... a... YAH... yah... Kaisah akan sebut ayah... pastu eja la pulak I... i... BU... bu... AYAH gak... huhuhuhuhu.... sabo jek la...

Kaisah currently memang dah bijak bangat guna tepon... dari segi nak merosakkan housingnya... ahaks, especially tepon ibu Kaisah... dah berapa kali laa ayah Kaisah dok tukar housing tepon tu... dok pecah sana... pecah sini... bukannye ape, almaklumlah... tepon second-hand... huhuhuhuhu... aritu, once upon a time pada tawun lepas kan I missplaced my hp... thus, habis sumerr nombor ilang... ;(...

Ok... let's go back to Kaisah's story-mory... my intelligent precious angel nih juga sudah agak petah bercakap... bising sungguh mulut dia dok mengomel masa kat kodai tempoh hari... tergelak-gelak salesgirl tu... bukannye ape... Kaisah kan baru setahun lebey... but maybe disebabkan oleh pergaulan dengan cousins yang lebih besar dari dia membuatkan kaisah agak matured jika nak dibandingkan dengan umur tersebut...

1 comment:

Hezesuze said...

amboi3...da pandai bergaya anak dara sorang ni yea...

cepat masa berlalu kan...huhu