Wednesday, January 27, 2010

@ enfagrow session (I)


The enfagrow session was actually held @ Giant Kinrara... biasak la... kalo ari Sabtu, Ahad... memang banyak yang buat promo and we'olls antara yang selalu pi follow-up ngan sumer promo-promo itu... bukan follow-up hape... tapi follow-up dok merasa... har har har... tetiap minggu laa muka kami dok merasa... sib baik budak promoter th bertukau-ganti... ;)

Kalo setakat nasik goreng seri-aji ngan Pasti Sedap tuh dah berapa kali-kali-kali-kali-kali dah kami pi merasa... dok syok kumpul sampel... ahaks... tapi ade gak beli okay... takde la dok rasa jek tak beli-beli... satgi jadik cam dalam cerita Cinta Lelong tu plak... ngeh ngeh ngeh... tapi yang nasik goreng seri aji tu memang okay le gak rasanya kalu setakat tengah sibuk or tarak masa nak masak... i mean masa suntuk aa... boleh sangat la guna perencah tuh... dalam 50sen kot sepeket... kalo time offer dapek la 40sen... (eh, aku dah tolong promola pulok nih...) yang aku dah penah terai ialah:
1) Nasik Goreng Ikan Bilis
2) Nasik Goreng Belacan

Okeh, bersambung ke kisah sebenor mengikt tajuk posting kita pada hari ini iaitu Enfagrow... setakat nih Kaisah campur susu Enfagrow ngan Anmum Essential actuallynye... however, the flavour that she loves hanyalah with honey... well, sometimes kalao dah abih langsung beli le yang coklat tapi Alhamdulillah, Kaisah jenis yang tak memilih sangat... dia bedal jek... hahahahah... asalkan Enfagrow or Anmum... kiranya tadak le fenin kepala gua pikir if tetiba cam 'sesak' ke bila susu dah abis... lagipun sekarang nih, if she asked for 'su-su'... means susu botol... and if she mentioned 'ibu... bamm... bamm... baring'... dia nak susu badan... kalo time kecik2 dulu bley le gaks kelentong kalo susu dah tinggal sikit bagik susu badan kan... sekarang dah besar mane bley...

So, masa kat promo enfagrow nih... memang suka tul Kaisah main ngan 'vegetables-cut-n-paste' tuh... siap nak buat sendirik lagik tuh... dah besar lah katakan... his cousin, si Aliuddin at first takut nak turun troli tapi lepas tengok Kaisah main cam best jek dia pun nak joint-venture... last-last ibu Kaisah pun rembat le setin Enfagrow untuk Kaisah...
1) Sebab nak dapatkan permainan tuh
2) Sebab susu pun memang dah tinggal sikit
3) Harganya jauh lebih murah dari biasa... well, promo maaa...

0 comments on "@ enfagrow session (I)"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates