Tuesday, February 16, 2010

@ family day 2010 of Keluarga Esah (II)




Sambungan yang agak lambat sebab very the busy lately... dicampurkan dengan ketidaklaratan diri yang dah 7 months carrying... hihihihihi... okie dokie, mari kita continue with the exact story-mory... untuk acara owang dewasa... berikut adalah aktiviti-aktiviti yang telah dijalankan:
1) Mengopek kelapa
2) Mencari gula-gula di dalam tepung
3) Bawa bola ping-pong di dalam sudu
4) Bowling kelapa
5) Karaoke
6) Mengisi air di dalam botol dengan menggunakan straw
7) Limbo rock
8) Memecahkan belon di atas kepala

Ayah Kaisah masuk acara 4, 7 dan 8... hihihihi... itupun sebab kena paksa... semuanya menang dan dapat hadiah... cayalah... yang paling syok tuh... limbo rock siap dapat nombor 3 lagik tuh... kira masih boleh dilenturkan aaa badan ayah Kaisah tu...

Hadiah:
1) Frame gambar - 2 pcs
2) Jajan... hahahahaha...
3) Paper bag - untuk letak hadiah tuh ;)
4) Mug - 1 pc

Kira ok la tu kan... ahaks, well... hadiah tu tak kisah ngat pun... yang penting bila sengsama dapat berkumpul dan buat aktiviti camni memang sesuatu yang sungguh menyeronokkan... mak ngah lagik best... katanye masuk acara mengopek kelapa... tapi masa owang lain semua dok kopek buah kelapa, mak ngah siap menyapu umah lagik... aku ngan angah dok tanya la gak, 'eh, bukan mak ngah masuk acara kopek kelapa ke?' (ayat soklan pun skema tak hengat...)... 'masuk'... kata mak ngah... tapi owang semua dok mengopek... mak ngah dok menyapu...

Pastu, bila sampai kat acara penyampaian hadiah... mak ngah dapat nombor 1!!! Ghupanya, masa mak ngah dok menyapu tu, mak ngah dah selesai mengopek kelapa... yang lelain masih dok terkial-kial dok mengopek... almaklumlah, mak ngah kan dah expert... patutle senyum sampai ke telinga masa kami dok tanya tadi... hahahahahaha...

Oh ye, Kaisah pun ade menang hadiah gaks u'olls... memang very the lucky lar... Kaisah dapat cabutan bertuah...
1) Jajan aaa
2) Frame gambar
3) Jajan lagik
4) Paper bag untuk letak hadiah
5) Fail

=> Hip, hip hooray to our successful Family Day for the year of 2010...

0 comments on "@ family day 2010 of Keluarga Esah (II)"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates