@ early pics of Thaqif


Muhammad Alif Thaqif selepas dilahirkan... dalam 1 jam kalo x silap den... hihihihi... sowi laa u'olls, baru bole belog arr... ni baru bole masukkan gambar kat lappy nih... itupun ayah Kaisah and Thaqif have to Skype ibu Kaisah and Thaqif wo... lol... ntahapeape jek la bluetooth problemonye pun tatau la... jadik, beginila anak bujang den... kat sini tak nampak ye lesung pipitnya yang 2 itew...


Muhammad Alif Thaqif selepas 6 jam... masa nih ibu beliau sudah bole bergerak selepas tidak dibenarkan bergerak selama 6 jam... alhamdulillah masa ibu Kaisah kekurangan upaya... bb Thaqif tak menangis or meragam bagai... nak susu ke, nak pegang ke, pampers basah ke... dia tido safe and sound lagik tuh... cuma masa Angah datang melawat (of course all of the bebudakz dijaga oleh Mr Hubbyku cayang sebab tidak dibenarkan masuk due to H1N1 yang masih menular) ade la bb Thaqif bangung-bangun manja... sib baik tak nangis... good boy maaa...


Tengok le Kak Long Kaisah yang sempat berposing kat HSB sementara menunggu bb Thaqif dilahirkan... siap 'peace yo...' hihihihihi... tapi tengok la tu, baju sleaveless kat dalam tu cam tak kena je kan kan kan... standard la, ayah Kaisah and Thaqif yang siapkan... wakakakaka... jangan mare ye Mr Hubby... bising mulut aku mengomel kata kat hubby bukan baju tu la kawan ngan 'coudroy' itew... tapai hubby wat deq jek... sabo jek la... (padahal dalam hati dia yang ade taman tu dah tentu serabut sebab risau aku dok dah sakit nak bersalin... hihihihi)


Muhammad Alif Thaqif selepas 12 jam... ibu Kaisah and Thaqif takde keje nak wat, ape lagik amik gambo aa khojenye... malang tidak berbau... bateri tepon pulok abis... potong stim betuiii aaa...


Hadiah dari opis terchenta... tengkiu ya... we lap u'olls... ;)

mazharalti

Event planner at all time, a mother to three intelligent pretty gals and an intelligent handsome boy always, a wife to a loving husband forever, a one stop service provider to all of my valuable customers

Post a Comment

Previous Post Next Post