Wednesday, March 7, 2012

@ jom sapedek


Sementara masih bercuti lagik nih... dok memenuhi permintaan anak-anak including hubby and tekak sendiri... hihihihi... almaklumla sepanjang preggy aritu langsung tak larat and memang tak bole masak... even masuk dapur pun rasa cam nak pitam...


Masak simple-simple je pun... ini, bubur kacang hijau... Nur Alif Kaisah memang suka bebeno makan bubur kacang hijau... bubur pulut hitam (lupa pulak nak ambik gambo aritu) dari tengah hari sampai ke malam dok berulang makan bubur... nanti nak buat bubur jagung or bubur caca la pulak...


Spaghetti Bolognaise ala Malaysiana... hahaha... asal bole je deq non... dah le Mr Hubby tersilap pi beli Angel Hair... takpelah... Angel Hair pun Angel Hair lah... asalkan lepas niat... next change buat spiral goreng or lasagna la pulak...


Sambal udang... terliur beb masa dalam pantang bila tengok AFC, Masterchef masa diorang masak udang... laa ni turn eden la pulak eks... ahaks... alhamdulillah... saat-saat yang paling best ialah apabila dapat makan bersama-sama ahli keluarga... biarpun dengan masakan yang simple pun sungguh terasa nikmatnya...

0 comments on "@ jom sapedek"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates