POPIA OTAK-OTAK FROZEN


๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃPOPIA OTAK2 FROZEN๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
#anytime #anywhere
๐Ÿ‘‰sesuai untuk sarapan dan kudap-kudap petang
๐Ÿ‘‰tetamu datang tak tau nak hidang makanan apa
๐Ÿ‘‰majlis hari lahir atau sebarang majlis
๐Ÿ‘‰bekal utk anak atau bawa sendiri untuk kerja
๐Ÿ‘‰makan time hujan goreng panas-panas

๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ RASA SEKALI PASTI NAK LAGI๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

✔1 PEK 45 PCS RM29
✔CAS PENGHANTARAN IKUT KAWASAN (Klang Valley)

#popiaotakotak #frozenfood #frozen #dealifshoppe #kudapan #dealifbakery #deliciousfood #sedap #cubalahsendiri

xoxo

Share:

MAGIC UMBRELLA






Magic Umbrella
Rm59 including postage
Ss add rm6
All colours still available

Kenapa dipanggil magic umbrella? Sebabnya bila kena air, akan nampak corak๐Ÿ˜†

#magicumbrella #umbrellamagic #dealifshoppe #latestumbrella #payungmagic #ootd #jombeli #cubalahsendiri #cool

xoxo

Share:

SOFA LABU


Sofa labu
1 pc rm59
2 pcs rm89
pos rm8 sm, ss add 15

⛔️TL (TRACKING LAMBAT) - BIASA 7 HARI BARU BAGI 
⛔️POS HARI ISNIN, RABU, JUMAAT
⛔️SYSTEM UPDATE LAMBAT TAPI BARANG DAH POS

#BAGI YANG SABAR SAHAJA

Jom pakat-pakat order korang... harga terbaik dari ladang ni...

xoxo
Share:

TAKWIM CUTI PERSEKOLAHAN 2018

Ohoiii... dah habis dah pun sessi persekolah tahun ni... banyak juga aktiviti yang dah dilalui sepanjang setahun ni... tapi, tu lah kan, dok sibuk dengan aktiviti online business, kerja hakiki, outstation dan sebagainya... sampai tak berapa nak sempat nak update tentang aktiviti anak-anak sekalian... (itu kita tinggalkan sebagai baling-belakang kelak ya... hehehehe...)

Well, sesambil melayari internet in between juggling through the online business chores and settling some reports (must live with it... take everything positively lorrr... we must stay positive even if no one else wanna be positive)... okay okay, sambung ayat... aku terjumpa takwim sekolah untuk tahun 2018... so here we go...



Kumpulan A: Sekolah-sekolah di negeri Kedah, Johot, Kelantan dan Terengganu.


Kumpulan B: Sekolah-sekolah di negeri Perlis, Pulau Pinang, Perak, Selangor, Negeri Sembilan. Pahang, Sabah. Sarawak, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Labuan dan Putrajaya.


Takwim Cuti Perayaan 2018

Jadi, dah bolehlah ibu, ayah, mak cik, pak cik, datuk, nenek sekalian merancang percutian keluarga ya... seronok apabila dapat bersama-sama meringankan bebanan fikiran dengan melakukan aktiviti bersama insan tersayang... di samping dapat mengeratkan silaturrahim dapat juga kita lebih kenal dengan ahli keluarga yang walau bagaimana air dicincang pun tidakkan putus...

Jom rancang percutian!!!

xoxo

Share:

BENEFIT COSMETICS - BENE-WISHLIST CONTEST


Take part in the Bene-wishlist contest to win yourself Benefit supply plus your wishlist worth RM1,500!*

How To Participate Visit the Bene-wishlist Contest! app on Facebook. (Works better on desktop) Find out the answers from the "CLUE" link given at each question.
Key in your particulars and your wishlist's URL and you are done!

* Entries with the correct answers will stand a chance of winning. Contest quiz may change subsequently without prior notice.

Prizes Grand Prize x 1:
That Gal brightening face primer worth RM150
They're real tinted primer worth RM125
Browzings eye shaping kit worth RM170
Agent Zero Shine worth RM160
Dandelion dew worth RM145
They're real Mascara worth RM125
Foolproof brow powder worth RM125
Browvo conditioning powder worth RM145
Dandelion twinkle worth RM150
That Gal brightening face primer worth RM150
Your wishlist

The announcement of winner shall take place on Benefit Cosmetics' Facebook page post. 

Contest ends on 31 December 2017
Announcement on 5th January 2018.

Wait no more gurls!!!
Let's join it!!!

xoxo
Share:

SUNSET CRUISE - LANGKAWI - PROMOTION


PROMOSI PENGENALAN.....
PROMOSI!!! PROMOSI!!! PROMOSI!!!

1 TRIP JA SEHARI... (4 petang - 8 malam)
RM150 DEWASA
RM75 KANAK (2-11 TAHUN) (*terma dan syarat)
Apa yang korang dapat memang AMAT BERBALOI...
hanya dengan kami anda dapat menikmati pelayaran eksklusif...


SUNSET CRUISE/LOCAL for maksimum 12 pax
Pakej Termasuk:
๐Ÿ’ฅ Boat transfer dari Jeti Pelancongan Pekan Rabu ke Kapal Adventure.
๐Ÿ’ฅWelcoming drink & pendaftaran
๐Ÿ’ฅPenerangan Keselamatan.
๐Ÿ’ฅBergerak ke SY Swordfish
๐Ÿ’ฅBerlayar ke Dataran Helang
๐Ÿ’ฅBerlayar ke Pantai Pasir Panjang
๐Ÿ’ฅAntara aktiviti sepanjang trip:- ~Salt Water Jacuzzi ~Kayaking ~Snorkeling ~ Dinghy Boat Ride
๐Ÿ’ฅMinum petang dalam SY Swordfish
๐Ÿ’ฅBerlayar dan melihat Sunset (matahari terbenam)
๐Ÿ’ฅBalik ke Kapal Adventure dan boleh solat
๐Ÿ’ฅBergerak balik ke Jeti Pelancongan Pekan Rabu

Note:
~ Tuala disediakan
~ Snorkel, Mask and Fin disediakan
~ Toilet & Showers provided onboard SY Swordfish
~ SY Swordfish cruising speed at 6knots

Apa lagi.... Jom book sekarang
Rugi tak rebut PROMOSI ni...
HARGA ASAL RM199 DEWASA RM 99 KANAK


Ok..ok..ok... Promosi lagi.....
✅Booking sekarang boleh dapat FREE GIFT (group booking 12pax)
✅BOOKING AKAN TAMAT BILA-BILA MASA... dan tunggu la bila plak PROMOSI harga runtuh kembali
✅Jom bawa insan tersayang berlayar, pengalaman yang tiada di tempat lain...

Cepat ambil telefon... Book tarikh...
Kami sedia membantu...

Telegram: 0193722238
#cruise #travel #dealiftravel #pelancongan #melancong #naikkapal

xoxo

Share:

COLGATE - DEMI KECERAHAN MASA DEPAN ANAK ANDA - 01/10/2017 - 16/12/2017


Wah wah wah, Colgate kini mengadakan pertandingan Tabung Pendidikan uolls!!! Pembiayaan utama bernilai RM 10,000 korang... bak kata-kata di dalam iklan tersebut, Demi Kecerahan Masa Depan Anak Anda... 

Ni hadiahnya di bawah ni...







Cubalah ya... langkah-langkah semua dah ada kat atas tu... penat sungguh rasanya hari ni... uolls baca je ye kat gambar... kami doakan anda sekeluarga berjaya ya...
#jomcuba #colgate #demikecerahanmasadepananakanda

xoxo

Share:

DINO CREATIVE DRAWING CONTEST - 16/11/2017 - 27/12/2017


DINO Creative Drawing Contest is coming all the way from 16/11/2017 until 27/12/2017 specially brought to us by Giant Malaysia...

There are two (2) ways to participate in the contest; via Facebook and/or Instagram...

FACEBOOK:
Facebook Participants will have to respond in the comment section of the “Giant Malaysia Dino Creative Drawing Contest” Facebook post pinned on the top of the Giant Malaysia Facebook page with the following items:
a) Participants will have to upload a ‘Dinosaur’ themed drawing; and
b) Hashtag the photo with #GiantMY #MyGiantDino and submit the picture of your drawings in the comment box

INSTAGRAM:
Instagram participants will have to set their Instagram account to public with the following items: a) Participants will have to upload a ‘Dinosaur’ themed drawing; and
b) Hashtag the photo with ##GiantMY #MyGiantDino; and
c) Tag @GiantMalaysia Instagram account

Multiple entries are allowed, however each Participant is only entitled to win one (1) prize according to their registered Malaysian Identification Card Number.

Grand Prize: Stationery worth RM1,000 x 1 Winner
1st Prize: Stationery worth RM800 x 1 Winner
2nd Prize: Stationery worth RM600 x 1 Winner
Consolation Prize: Stationery worth RM100 x 7 Winners

Why wait??? Come, let's show your creativity kids...

xoxo

Share:

PPC MALAYSIA - EARNING ONLINE


Legitimate Pay Per Click site from Malaysia... I have tried it out through my friend as a referral whereby he has already obtained the first pay out... no harm trying, perhaps for those who is looking for a simple part-time job while surfing the internet... this would be a good start...

No fee involved... it is FREE...


Okay kannnn... sambil browse sambil search... click kat iklan... dibayar sehingga RM 0.20 untuk satu iklan uolls... siapa nak bagi kannnn dalam keadaan ekonomi yang meleset ni... jadi, jomlah kita pakat-pakat cari duit poket yang simple nih... pembayaran akan dibuat menerusi bank-bank terpilih, antaranya Maybank, CIMB juga Paypal...


Yang kat atas tu contoh iklan yang boleh diklik... tak lama pun durationnya, dalam 10 saat sehingga 60 saat sahaja... so, apa tunggu lagi korang?... cepat-cepat daftar... klik kat bawah ni ya...


xoxo


Share:

8EXCITE BEST DEALS - 10% - 20% OFF







Best ke best??? Best sangat kannnnnn uolls... kali ni 8excite telah berbesar hati untuk memberikan diskaun untuk beberapa premis berikut:
1) Caring Pharmacy
2) Fish & Co
3) MBO
4) Mydin
5) llaollao
6) tealive

Sedap baq hang... dapat diskaun lak tu... apa tunggu lagi???

Jom serbu!!! Klik pada gambar ya untuk mendapatkan diskaun yang dihajati... ;)

xoxo

Share:

PERTANDINGAN MEWARNA - OHSEM BACK TO SCHOOL - 15/12/2017


Seriously awesome kids!!! Ini memang betul-betul ohsem... sempena ibu-bapa membuat persiapan untuk anak-anak kembali ke sekolah, jom kita sertai pertandingan mewarna ini... penyertaan adalah PERCUMA!!!

Anak-anak kesayangan hamba memang suka sangatlah kalau dapat join pertandingan mewarna... dapat bersama-sama dengan crowd tu membuatkan kita rasa seronok kata mereka... di samping dapat mengenengahkan bakat terpendam juga mencungkil kreativiti, dapat juga berkenal-kenalan dengan sahabat baru... mengembangkan ukhuwah gitu...

09:00 Malam, 15 Disember 2017

Okay, di bawah ini disertakan syarat-syarat penyertaan:
1. Penyertaan adalah percuma. Terbuka kepada kanak-kanakberumur 5-12 tahun sahaja.
2. Peserta hanya dibenarkan menggunakan kertas lukisan yang disediakan oleh pihak penganjur.
3. Sila bawa peralatan mewarna sendiri.
4. Masa yang ditetapkan untuk peserta adalah 1 jam.
5. Semua peserta mestilah berada di tempat pendaftaran di Uptown Puchong Night Bazaar sebelum pukul 3 petang.
6. Peserta hendaklah datang bersama penjaga atau guru pengiring untuk tujuan keselamatan.
7. Keputusan panel hakim adalah muktamad. Sebarang aduan dan rayuan tidak akan dilayan.
8. Semua hasil pertandingan mewarna adalah hak milik pengurusan.
9. Borang penyertaan yang lengkap diisi hendaklah dihantar melalui email atau di pejabat pengurusan Uptown puchong Night Bazaar (Lot A29)
10. Untuk keterangan lanjut, sila hubungi nombor yang tertera di dalam poster.

Apa tunggu lagi?... Jomlah kita mendaftar beramai-ramai...
Jumpa di sana kids!!!

#ohsembacktoschool #aimantino #pertandinganmewarna

xoxo

Share:

MAS - YEAR END DEALS - UP TO 65% OFF FARES



Another great deal from MAS... our national carrier... 65% off from Ho Chi Minh to Kuala Lumpur and Bali guys... also to Delhi and Colombo...

Simply click on the pictures to be directed to the promotion site guys...

Let's grab those now!!!

xoxo

Share:

MAS - YEAR END DEALS - UP TO 30% OFF FARES





Let the pictures do the talking... all, let's utilize the YEAR END DEALS now!!!

Simply click on the pictures to be directed to the promotion page...

Enjoy!!!

xoxo

Share:

LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (139) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (78) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (71) engineering (4) event (218) exercise (1) family (306) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (80) freebies (5) freelance (68) friends (206) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (59) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (46) kids (114) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (32) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (61) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (32) koleksi produk kecantikan (57) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (36) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (36) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (280) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (185) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (68) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (15) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (17) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (169) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (56) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (58) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS