Saturday, November 25, 2017

TAKWIM CUTI PERSEKOLAHAN 2018


Ohoiii... dah habis dah pun sessi persekolah tahun ni... banyak juga aktiviti yang dah dilalui sepanjang setahun ni... tapi, tu lah kan, dok sibuk dengan aktiviti online business, kerja hakiki, outstation dan sebagainya... sampai tak berapa nak sempat nak update tentang aktiviti anak-anak sekalian... (itu kita tinggalkan sebagai baling-belakang kelak ya... hehehehe...)

Well, sesambil melayari internet in between juggling through the online business chores and settling some reports (must live with it... take everything positively lorrr... we must stay positive even if no one else wanna be positive)... okay okay, sambung ayat... aku terjumpa takwim sekolah untuk tahun 2018... so here we go...



Kumpulan A: Sekolah-sekolah di negeri Kedah, Johot, Kelantan dan Terengganu.


Kumpulan B: Sekolah-sekolah di negeri Perlis, Pulau Pinang, Perak, Selangor, Negeri Sembilan. Pahang, Sabah. Sarawak, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Labuan dan Putrajaya.


Takwim Cuti Perayaan 2018

Jadi, dah bolehlah ibu, ayah, mak cik, pak cik, datuk, nenek sekalian merancang percutian keluarga ya... seronok apabila dapat bersama-sama meringankan bebanan fikiran dengan melakukan aktiviti bersama insan tersayang... di samping dapat mengeratkan silaturrahim dapat juga kita lebih kenal dengan ahli keluarga yang walau bagaimana air dicincang pun tidakkan putus...

Jom rancang percutian!!!

xoxo

0 comments on "TAKWIM CUTI PERSEKOLAHAN 2018"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates