ADA FREEBIES WALLPAPER PERCUMA NI KORANG, SHARING IS CARING GITU




Selepas terlalu menyerlah dalam kalangan masyarakat Malaysia, wallpaper semakin dikenali di kalangan pencinta deko rumah disebabkan penghasilan kertas dinding yang menawan dengan design yang dapat menambat hati masyarakat kita... semua ini boleh dilihat dengan keunikan rekaan, material dan perincian mewah yang menjadi pelengkap kepada gaya moden masa kini... pada masa sekarang ni, korang jangan takut untuk bereksperimen tau... serious aku cakap ni... time hujung minggu gini la korang boleh cuba macam-macam...




Korang yang nak cantikkan rumah tu kan, boleh cuba pasang wallpaper... korang semua ramai yang suka tengok K-Drama kan kan kan (aku pun)... hehehehe... kalau korang perasan, boleh tengok dalam drama Korea. diorang dah tak pakai cat dah... semua pakai wallpaper je... senang... bukak roll, cabut gam, tampal je kat dinding... kalau cat nak tunggu berhari-hari baru kering betul... ni, kalau pakai wallpaper, dah siap boleh deko dah rumah tu 1 hari je...





Kata orang, warna memainkan peranan dalam kehidupan seharian kita... begitu juga dengan dinding rumah kita tau... pemilihan warna serta jenis wallpaper juga dapat menunjukkan personaliti anda...

JANGAN RISAU!!!

Dengan adanya, ni aku nak perkenalkan kat korang semua... MEMPERKENALKAN JENG JENG JENG, KOREA WALLPAPER... dengan adanya Korea Wallpaper, korang tak perlu risau lagi tentang cara atau corak wallpaper yang perlu dipilih kerana di Korea Wallpaper, mereka menyediakan wallpaper yang korang tidak perlu ragui lagi kualitinya... harga yang Korea Wallpaper berikan juga sangat berpatutan dengan pilihan corak yang banyak... haa.. jadi jangan tunggu lama-lama okay...



Korang boleh cuba pilih warna dan design wallpaper yang menarik dan mengikut citarasa juga kegemaran korang... contohnya, mungkin korang boleh pilih design klasik sekiranya korang memang suka dengan lagu-lagu klasik, barangan antik juga rekabentuk lama... mungkin juga korang boleh tukar style kediaman korang kepada gaya moden... ada juga yang minat dengan English style atau boleh juga korang gayakan bilik anak-anak dengan camping style maybe... hehehehe, nampak tak... mencurah-curah pulak ideanya kan kan kannnn...

Kebetulan pulak, aku ada dapat peluang untuk berkongsi kegembiraan wallpaper ni dengan korang... dengan ini, aku nak share supaya korang boleh dapat FREE 3 ROLL WALLPAPER dan dapat MENJANA RM1  for every new sign up and downloaded e-voucher from SMS and RM30 for every FREE 3 ROLLLS wallpaper e-Voucher used...


Best kan?... Win-win situation gitu...

Korang berminat tak nak dapatkan FREE 3 ROLLS WALLPAPER ni?... KLIK DI SINI ya...


FREE Wallpaper???

Terms and conditions
1) Urban Series SAHAJA
2) Wallpaper adalah PERCUMA, cuma bayar installation fees RM175/roll.

Nak dapatkan WALLPAPER PERCUMA boleh KLIK DI SINI ya...

xoxo

Share:

4 comments:

  1. Wah! Cantik tapi tak rajin nak tampal2 ni. Hahah bukan sejenis yang teliti

    ReplyDelete
  2. Cantik sangt.. Lama berkenan dengan wallpaper korea ni..

    ReplyDelete
  3. Kalau pilihan kena dengan perabot, rumah terus jadi wow.

    ReplyDelete


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (138) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (77) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (70) engineering (4) event (218) exercise (1) family (304) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (78) freebies (5) freelance (64) friends (205) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (58) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (45) kids (113) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (31) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (60) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (31) koleksi produk kecantikan (56) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (35) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (35) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (279) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (182) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (66) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (14) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (15) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (167) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (55) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (57) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS