MASA UNTUK CABUTAN BERTUAH VIT'S AEON SUDAH TIBA


Korang, Cabutan Bertuah VIT'S AEON dah bermula mulai 13 Ogos hingga 16 September 2020 tau... acara ini membolehkan korang semua untuk berpeluang memenangi hadiah menarik... best kan?... 

Perkara yang perlu dilakukan mudah je... korang hanya perlu membeli produk VIT'S Italian Mi Goreng Bolognese dan Aglio Olio dari Pasaraya AEON seluruh Malaysia dan imbas kod yang terdapat di paket... serious mudah lagi memudahkan... tak payah nak isi-isi borang peraduan dah kannnn... nombor bertuah korang akan diumumkan secara online di sini... untuk pengetahuan korang, VIT'S juga akan menghidangkan para pengunjung semua dengan sampel menu VIT'S Italian Mi Goreng ini di seluruh outlet AEON seperti di bawah:
1. AEON Kepong Outlet.
2. AEON Bandar Utama Outlet.
3. AEON Taman Maluri Outlet.
4. AEON Bukit Tinggi Outlet.
5. AEON Bandar Sunway Outlet.
6. AEON Bandaraya Melaka Outlet.
7. AEON Ipoh Kinta Outlet.
8. AEON QueenBay Mall Penang Outlet.
9. AEON Bukit Indah Johor Outlet.
10. AEON Terbau City Johor Outlet.

Amacam?.. ONz tak ONz?..
Jom la join korang... mudah sangat caranya tu... kiranya, alang-alang korang pergi membeli-belah kat AEON tu, amik sepeket VIT'S Italian Mi Goreng Bolognese dan Aglio Olio, pastu scan je barcode yang ada tu... semudah ABC kannnn...

All the best ya everyone...
Psstttt, makcik pun join tau... hehehehe... semoga menanglah, insyaAllah...

xoxo

Share:

No comments:

Post a Comment


LOVELY COMMENTATORS

FACEBOOK FAN PAGE

SUBSCRIBE US


POPULAR

TAGS

1 year (31) 1-6 months (153) 10 months (8) 11 months (11) 2 years (27) 3 years (13) 7 months (76) 8 months (16) 9 months (14) 91loading (1) accommodation (5) achievements (18) adventoro (1) airlines (2) aiskrim Malaysia (1) amazing (6) apartment (1) appreciation (8) asset management (1) attire (1) audit (1) automotive (1) award (1) baby carrier (1) babysitter (1) bath (2) beauty (7) bedsheet (1) birth (2) birthday (5) bloglist (31) blogwalking (41) bloom this (1) cadar (1) car (1) car accessory (1) car cushion (1) carsome (1) catering (3) celebration (132) cerita cina (3) cerita melayu (8) chemical (4) chocolate (3) citin hotel masjid jamek (1) colgate (1) collaboration (1) come back (2) competition (170) contact lense (3) contact us (138) contest (128) coolblog (1) cousins (76) COVID-19 (77) CSR (1) cuckoo (1) dah makan (1) delivery (5) dental departures (1) disclaimer (1) discount (6) do bong soon (2) earn online (13) effortless (1) emergency (70) engineering (4) event (218) exercise (1) family (304) female attire (4) festaka (1) festari (1) fizz saver (1) florist (3) for rent (5) for sale (78) freebies (5) freelance (64) friends (205) frozen (1) fruit ninja @ dochi (1) game (1) giveaway (49) government sector (11) granny (10) happy bunch (1) homestay (1) honestbee (1) ice-cream (1) information (24) iso standards (2) iv kids (1) iv mist (1) jargeous (1) job (58) kampung people (1) karnival nuri merdeka (1) kau yang satu (1) kerja kosong (45) kids (113) kids forte (1) kinokuniya (1) kitchen utensil (3) knowledge (31) koleksi mutiara kata (11) koleksi aksesori kereta (3) koleksi alas (5) koleksi bayi & kanak-kanak (32) koleksi beg (1) koleksi cadar (3) koleksi hadiah (28) koleksi jar (1) koleksi kek (6) koleksi kesihatan (2) koleksi kosmetik (7) koleksi lagu (26) koleksi makanan (60) koleksi minuman (29) koleksi mutiara kata (5) koleksi pemanggang (2) koleksi perabot (6) koleksi peralatan rumah (31) koleksi produk kecantikan (56) koleksi produk kesihatan (52) koleksi sarung lengan (1) koleksi telekung (2) koleksi tudung (6) koleksi wanita (35) korean fever (3) krabi (1) kuala lumpur 2017 (1) lagu evergreen (17) lazada (3) learn (35) lense (3) logistics (1) mandi (3) mbo (1) mechanical (1) MERDEKA (4) milo cube (2) motivational collection (28) movie (1) my girlfriend is an alien (3) new year (1) offer (2) online shop (279) ootd (2) open order (1) pakej pelancongan (3) PALESTINE (4) parenting (21) parents (190) pay per click (1) PDRM (1) perkhidmatan (7) pertandingan (140) playtime (10) power bank (1) printing (2) production (1) program wakaf (2) promotion (53) property (14) puisi (2) qaiser (1) radio online (4) real estate (15) red one (2) resepi (9) resipi (7) review (182) runner (1) running (3) safety (2) safety handbands (1) sajak (1) sale (66) sea games 2017 (1) segmen (30) shopee (14) Sinar FM (2) soft case (3) special (1) students (15) sukan sea 2017 (1) sumbangan (1) Suria FM (2) tag (2) takaful (1) teenagers (1) Telco (3) telecommunication (7) telephone accessory (6) template (1) testimonial (1) THR Gegar (2) time (1) tips (167) tobi (1) toto (1) toys (1) trainer (3) training (9) travel (9) travel agent (4) vacancy (55) video (12) viral (1) visitor (6) watsons (1) wayang (1) webe (1) wedding (5) weriton (1) western delight (2) work (57) writing (3)

BLOG ARCHIVE

RECENT COMMENTS