Friday, October 24, 2008

@ my intelligent pretty angel (17 September 2008 posting)


di di di di….. itulah lagu kegemaran time nak berborak or timang kaisah… kengkadang tu, aku tergelak sengsorang kat opis bila teringat kat lagu yg selalu aku ‘dendangkan’ tu…


kalu nak tido lak islamic maa… laa ilaa haillallah… so on and so forth… dah la tu… kalau aku letakkan kaisah kat dalam buai…iskk iskk iskk… kena enjut kuat giloss… kalau tak, takde tidonya manja ibu ni… not to say but sometimes memang menguji kesabaran betul kalau dah enjut lama bukan main tapi kaisah lak bulat lagi matanye memandang ke arah aku…. kita dah penat ni nak buat keje lain lagi… iskk iskk iskk… yg lagi best tu… bila aku pandang kat kaisah… terus dia senyum… sabo je la… cair terus…


skarang ni, kaisah dah pandai mintak dukung… balik keje je, kalu aku tak stop by kat playpen dia… mula la kaisah pandang dengan muka seposen dia…. kui kui kui… sian nengoknye… bila dah angkat je… bising mulut kaisah bercerita itu dan ini… seronok melayan kaisah… selagi kita tak respon pada evertyhing yg diceritakan tu… selagi tu la mulut kaisah tak berhenti-henti mengomel… ;)


kaisah… you are ayah n ibu’s precious tiny-tot always n forever.


0 comments on "@ my intelligent pretty angel (17 September 2008 posting)"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates