Monday, October 27, 2008

Terkenang semasa lalu


Teringat masa Kaisah masih belum lahir dulu, earmm, aktif betul sampai nak tido pun tak senang ;) ehehheh, bukannya apa, Kaisah terlalu aktif, especially kalau time lepas Isyak tu kalau belum solat lagi jangan harapla nak dapat tido dengan lena dan tenang confirm akan terjaga jugak kat tengah-tengah malam tu tak kirala pukul 1 ke 2 ke, kena perform kewajipan dulu then barulah boleh tido dengan tenang (sometimes aku suka gak tido dulu then tengah malam baru bangun untuk solat Isyak ngan Tahajjud ke Hajat ke...ecececece ;) tapi time preggy hari tu, kejap-kejap terjaga.

Alhamdulillah, nampaknya baby di dalam kandunganku memberikan hint utk segera mengerjakan suruhan Illahi ;) Btw, ayah Kaisah pun lagi satu, time pagi-pagi around 2-3 am la yang dia suka main ngan Kaisah, ibu Kaisah apa lagi, terpaksalah berjaga jugak. al-kisahnya...

0 comments on "Terkenang semasa lalu"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates