Wednesday, November 19, 2008

@ along Kashah yang perasan


Tengok le tu, muka stenggg jek... ni dia amik sendirik... malas nak amikkan... mane taknye, dok sibuk nak amik gambar kat sana, gambar kat sini... kalau gambar diorang adik-beadik takpe la gak... ini dok sibuk amik gambar kerusi la, gambar lantai la, gambar ntahapeapentah... tu yang malas gua nak layan... btw, tengokla ke'perasan'an along ni... agak terserlah wa cakap lu... ehehehehe... layan jek la ye... oh ye, masa ni kitorang tengah dok buat ape ek, earmm... ibu Kaisah of course tengah berulit dengan Kaisah... ayah Kaisah tu kat sipi-sipi dalam gambar tu kalau ada yang perasan... tengah memerhatikan gelagat along dengan ke'serius'an tahap gaban... ;) biasak la tu kan amik gambar sendirik or jadik gila sekejap untuk amik gambar semua benda... macam aku gak masa memula beli digital camera ngan hubby punya telefon yang berkamera, dok excited amik gambar ajelah hari-hari... tapi sekejap jek... dah boring, berenti la...

Ehehehehe... ntah apelah yang si along ni nak tersengih tu... dok control macho la tu... sabo je la, tapi, kalau diteliti... agak fotogenik jugak cousin Kaisah ni kan?.. kira boleh la... kalau setakat nak masukkan dia kat iklan or jadik model kanak-kanak untuk majalah ke boleh tahan la jugak rasanya nih... ;).. tapi la kan, kalau nak diikutkan bebeudak ni memang suka bangat kalau aktiviti menangkap gambar dilakukan... tak kira la kat mana or dengan sape, usually whenever kalau ibu Kaisah pegang digital kamera or phone yang berkamera, mesti Kaisah pandang jek... siap tak bergerak wa cakap lu... posing baik punya untuk memudahkan ibu Kaisah untuk mengambil gambar... baguskan kan permata hatiku ini... ;)


Masa ni, along Kashah dah tak dapat nak tahan gelak... ehehehhe... hubby and me dok tengah borak sambil melayan Kaisah... tetiba jek along sambil tergelak-gelak datang kat we all... 'ibu, along rasa cam kelakar pulak sebab tak tau mane nak tengok dan along pakai tekan je button tu masa nak tangkap gambar...' hihihihihihih... pastu aku kata la, 'tu la along, kan ibu dah cakap, nanti-nanti la tangkap gambar, ni sepanjang masa dok nak tangkap gambar jek... camera tu pun dah boring tengok muka along... HAHAHAHAH... angah Adid pun masuk bilik sambil gelak, 'padan muka along...' alkisah...

0 comments on "@ along Kashah yang perasan"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates