Wednesday, November 26, 2008

@ cute moments



Tengokla tu... alahai, manjanya... anak ngan ayah sama jek... ibu Kaisah memang suka sangat bila tengok senario di dalam gambar ini... seolah-olah kemanjaan yang teramat nyata sedang ditunjukkan oleh kedua-dua beranak ini kan?.. jealous ibu Kaisah tengok... hihihihihihi ;).. yang kat bawah ni pulak ari tu sementara ibu Kaisah dok survey blog template yang cute, terserempak ngan icon yang comel sungguh nih... saje jek post kat sini... sesape kalau nak copy dan letak kat blog ke whatever ke, copy je lah... no sweat...

0 comments on "@ cute moments"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates