Thursday, November 13, 2008

@ kenduri ucu kaisah bertunang (I)


Ini adalah babak pertama yang mana pada waktu ini, anak-anak dan bapa-bapa sudah selesai menyiapkan diri... however, kaum ibu... iskkkk... of course le lum siap lagik coz sebelum tu dah sibuk dok menyiapkan diorang ni semua... Tengok la tu... dengan baju kurung pink lagik tu... kalau nak tau, kain tu kena tarik sampai ke dada sebab panjang... mane taknye, masa pakai tu Kaisah kan 4 bulan... baju tu lak adalah yang paling kecik dapat dicari oleh salesgirl kedai baju tu masa ayah Kaisah pi beli time nak raya ari tu... dada pun dada lah asalkan leh pakai kan kan kan...

Ini lak babak kedua yang mana kitorang tengah vroom vroom ke umah nenek ngah kat Sentul... port jumpa semua orang before kitorang konvoi ke umah bakal tunang Ucu Kaisah...

Aper da cameraman = along Kashah ni... nak kata amik gambar aku tak jugak, nampak sipi jek... Kaisah lagik la, nampak rambut jek... ummi dia nampak tudung ngan pipi jek... amatur la katakan... ;)



Babak ini bolehla dikatakan sebagai 'nak amik gambar Aliuddin je sebenarnya'... sebab ummi along hanya dapat enterframe sikit jek... huhuhuhuhu... susah sebenornye nak dapat tangkap gambar Aliuddin ni... kira ok la ni dia pandang camera, kalau tak tu... hampes... dapat rambut jek, sipi jek or kadang-kadang baju jek...






Kaisah dengan gaya bebas sambil memikirkan:
1) Patutkah aku tidur sekarang?
2) Aku patutkah tidur sekarang?
3) Tidur sekarang, patutkah aku?

Dan jawapannya, jeng jeng jeng.... sila bantu, nak guna talian hayat ni... tanya penonton di 'studio'... ehehheheh

0 comments on "@ kenduri ucu kaisah bertunang (I)"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates