Sunday, November 16, 2008

@ kenduri ucu kaisah bertunang (III)


Baru je sampai dan masing-masing tengah sibuk menyusun barang-barang hantaran untuk dijadikan santapan mata...







Aperr daa... senget lak gambar, achik Nor la yang punya keje nih... ntah camne la dia positionkan camera tu sampai camni jadinye gambo... sabo je la... btw, masa ni... kami baru jek sampai n letak all of the 7 hantarans to be presented kat keluarga belah perempuan... nak dijadikan cerita, at first, ibu Kaisah ditugaskan untuk membawa cincin risik n pertunangan but after knowing that I have to go first... earkk... rasanye cam tak manis la pulak kan... I mean... ada nenek, nenek ngah, nenek su... our other uncles and aunties... takkan la aku lak yang nak masuk dulu kan... hihihihihi... so I exchanges lah dulang dengan mak lang... legaaaaa...

Masa ni, all of the pakciks n makciks dah settle down and the show was just about to begin...








Ecececece... tengokla tu, pay attention tu sumer owang... ihihihih, of course maa... nak kena dengar bebetul what is the consequences... kot-kot ada nak kena buat ke, bagi ke, whateverla kan... tapi alhamdulillah semuanya berjalan lancar... cuma ada langkah 1 bendul but just have to provide sebentuk cincin dan sepersalinan... alhamdulillah... yang wajib kita utamakan...

Alhamdullillah, kata persetujuan telah dicapai...
1) Jangka masa pertunangan - maksimum 1 tahun
2) Mas kahwin - RM 22.50
3) Wang hantaran - RM 6000.00 (tapi bole diskaun lagik... ehehhehe... masih boleh dibawa berbincang...)
4) Hantaran - bincang kemudian

0 comments on "@ kenduri ucu kaisah bertunang (III)"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates