Thursday, November 27, 2008

@ kenduri ucu kaisah bertunang (V)


Ntah ini entry yang keberapa ek untuk episod Kenduri Ucu Kaisah bertunang..? well, I'm too busy lately actually, tu la pasal, mindanya seolah-olah tak dapat nak menjana idea with regards to write whatever desciption for pictures taken during our journey to Jengka... I've been busy with finding a good source info untuk science yang aku dah letakkan kat post-post sebelum nih... as what I've told all of you before this, aku memang gila-gila takde masa nak alter gambar... kiranya, kalau dah gelap tu aku biarkan jek...so, inilah hasilnya... daripada seorang aku pengalter yang malas... ehehehhehe... btw, mas anih Kaisah sedang tidur dengan lenanya sambil memeluk ibu kesayangannya... ehemmm... sape lagik, gue la... since naik kenderaan ini sehinggalah sampai ke Jengka... say about 3 hours Kaisah tido, bangun pun kejap-kejap jek... just move here and there untuk meng'selesa'kan diri jek... minum susu pun tak... ngantuk sangat lah tu... mane taknye, the night before dia dok berjaga, tak nak tido...

Iskk.. nih senyum ke mengcover gigi yang dah sedia ro-plus-ngak... ehehehhe... ntah apelah yang Kaisah tengah tengok tuh... khusyuk la pulak...

Ini adalah aksi budak ro-plus-ngak meng'control' macho sambil cuba menyembunyikan gigi mereka yang sungguh menawan hati...

Menung ape tuh Aliuddin?.. lambat lagik nak sampai maa... masa nih kalau aku tak silap lah kan, baru jek 1/4 perjalanan... hmppp... naik van maa, kalau naik bm ker boleh la laju... itupun Ucu bebudak nih banyak kali dok kring kring tanya kami dah sampai mane... karang rempit dengan van nih baru tau... hahhahahahaha... ;)

Aikk, clever girl ibu dah bangun tido?.. ibu lah pulak yang melelapkan diri... hihihihihi... tadakla... sebenarnye masa nih gua tengah dok borak ngan angah... ntah ape yang diborakkan pun gua dah lupa daa... siap pejam-pejam mata lagik tuh... tangkap lentok ka??

0 comments on "@ kenduri ucu kaisah bertunang (V)"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates