Thursday, November 27, 2008

@ selamatkan jari kaki



Berhati-hati yek... ada kaki yang akan mengalami proses penggigitan... iskkkkk... Kaisah, tidakkkkkkk!!! Don't do it girl... ehehheheh... tu kaki Aliuddin masa dia dok syok tidur tuh... Kaisah pun ape lagi, dah lame aim maa... dah le dah pandai dok pick up whatever things kat lantai tuh... aiyakkk... ini bahaya... sepanjang masa aku kenala pastikan yang umah sentiasa bersih dan kemas serta jauh daripada habuk dan keadaan yang menyesakkan mata memandang... in a way, actually keadaan ini amatla bagus sebab:
1) Rumah sentiasa kemas dan bersih
2) Kalau setakat tetamu nak datang... anytime je bole datang
3) Kemalasan tahap cipan boleh dikurangkan...

Along Kashah menyelamatkan keadaan... (yaa right...) padahal nak enterprame jek... hihihihihihi... memang tak dapatdisangkal lagik, aku telah berjaya meng'train' anak-anak sedaraku untuk menjadi seorang yang fotogenik dan peng'enterprame' terhebat... BRAVO!!! ehehehhe... disebabkan hobi baru aku iaitu gila mengambil gambar... snap sikit... say cheese...

0 comments on "@ selamatkan jari kaki"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates