Wednesday, December 3, 2008

@ gembiralah lagi



Lagi aksi-aksi kegembiraan ditunjukkan... ntah apelah yang my beloved little princess ni dok gelakkan... eeehhehehe... ini adalah antara gambar yang diletakkan sebagai wallpaper kat pc gua... well, now tengah dok pulun nak buat power point version lak... (huhuhuhuhu... macamla ada banyak sangat masa kat opis....) poyoss jek ibu Kaisah kan kan... cakap macam yo-yo ooo jek...

Usually bila balik dari kerja kita kan penat gila... pastu, sering terngiang-ngiang kat gegendang telinga gua nih kata-kata orang dolu-dolu, 'bila balik keje penat-penat... tengok anak jek... hilang terus kepenatan tuh...' well, it's true... truly true beb... aku juga mengalaminya... macam switch u know, kiranya anak kita tu jadik pengubat kepenatan la... love u always and forever my dear honey Kaisah...

0 comments on "@ gembiralah lagi"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates