Monday, December 1, 2008

@ kenduri ucu kaisah bertunang (VII)


Ini adalah beberapa babak antara 'ibu & anak' semasa kami on the way pergi ke balik ek??? ntah la pulak... memane lah... masa kenduri Ucu Kaisah bertunang... well, ini babak pertama yang mana along telah menangkap hanya gambar ibu yang sedang melentokkan kepalanya ke arah anak kesayangannya...

Yang ni barulah nampak sipi-sipi wajah anak kesayanganku yang sengaja ditangkap separuh jek oleh photographer amatur kita nih... sabo jela... nampak mata ngan pipi separuh jek... huhuhuhuhu...

Photograper tak bertauliah: Along Kashah of course
Age: 5 years old

Ini lagilah poyosss... ibunya nampak hidung ngan gigi jek... aper daaaa jurugambar tak bertauliah nih... nasib baik nampak wajah puteri kesayanganku... itupun, separuh jek... ;)

Inilah baru ngam-ho... dengan ibu yang menyengetkan kepala dan anakanda yang memandang jauh ke depan... tapi ada slack jugak aaarr... warna cam pelik semacam jek... nih dah confirm ade yang mengedit gambor ni balik nih... hmppp... sapelah yang punya keje nih??? (marah niii...)

Kaisah sudah tidak dapat menahan kesabarannya... 'along, tangkapla gambar ni bebetul... penat aarrr Kaisah dok posing baikkkkk punya dengan ibu tadi... sabo je la along nih'... hihihihihihi... yo-yo ooo la Kaisah cakap camtu... memandai je la ibu Kaisah nih... padahal masa nih we actually came across ade satu area nih banyak tul lembu dan kambing duduk berkumpulan... maybe she was excited masa tuh, well, she was excited actually... bukan maybe lagik... bukan selalu dapat tengok camtu kan, well, teringat lak aku masa kecik-kecik dulu... my mom penah mentioned that before this i used to call lembu as kuda okay?.. sabo je lah... itulah diriku semasa kecil dahulu... bila orang kata lembu siap nangis-nangis lagik kata 'bukan lembu aarrr... kuda aarrr...' aku di suatu waktu... nostalgia lalu...

0 comments on "@ kenduri ucu kaisah bertunang (VII)"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates