Tuesday, December 2, 2008

@ kenduri ucu kaisah bertunang (VIII)



Bayiku... anakku... saje jek amik gambar close up... from left, my dearest little princess was watching angah yang sedang makan buah rambai dengan gaya yang menampakkan kesedapan yang amat ketara... given by Mak Tih actually... masa nih kami stop by kat one of the tempat rehat on the way home from Jengka ari tuh... hihihihihi... ntah kali ke berapa laa entri with regards tu kisah pertunangan ucu Kaisah yang ibu Kaisah ni dok masukkan kat dalam blog nih... ih ih ih... fuhh kanan, fuhh kiri, berkat doa baginda Ali... fuhh depan, fuhh belakang, aku terus tetapkan IMAN... (lagu pak Aziz Sattar kot kalau tak silap...) ;)

Picture yang ala-ala aksi terlampau kat sebelah tu pulak merupakan suatu keadaan yang mane Nur Alif Kaisah sedang berada di dalam tahap kepanasan yang teramatlah tidak dapat ditahan lagi sehingga menyebabkan diriku ini membukakan bajunya sepanjang kira-kira 10km perjalanan... kesian tengok Kaisah dok berpeluh beria-ia sangat... sampai basah bajunya... well, kalau nak diikutkan memang la panas gila actuallynya masa kat dalam van tuh because kitorang dok kat belakang sekali... tak kena sangat air-cond maa... kalau bukak tingkap pun apat sipi-sipi jek angin... alkisah...

0 comments on "@ kenduri ucu kaisah bertunang (VIII)"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates