Tuesday, December 9, 2008

@ tolehan manja




Suka betul pandang-pandang kalau dia tengah dok buat aksi ke... posing maut ke... sabo je laa... macam tau-tau jek yang ibunya nih memang 'very the picture taking leg' hihihihihi... kaki tangkap gambo... tapi bukan nak kata apelah... Kaisah ni dah jadik biasa kalau nak buat something kan, mesti dia pandang-pandang kat aku dulu... konon-konon macam nak mintak kebenaran la tu kot... selagi aku tak kata ok... selagi tu dia pandang... macam kat dalam gambo tuh... if I'm not mistaken, masa nih, Kaisah tengah nak amik butterfly ke encik tortoise... tak sure... but one of her fwens tuh la... bagusss... bijak, bijak... memang very the obedient, nak buat ape-ape mintak kebenaran dulu... anak sapa lah ni??? hihihihihi...

I noticed also that she loved to be watched... babies kan memang macam tuh... suka bila kita memberikan perhatian yang lebih kepadanya... lagipun, according to the books yang aku penah baca sebelum nih... memang ada dinyatakan bahawa bayi atau kanak-kanak yang mendapat lebey perhatian akan membesar untuk menjadi kanak-kanak yang lebey berdikari... ;)

0 comments on "@ tolehan manja"

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates