Tuesday, December 9, 2008

@ mandi time



Gaya anak daraku yang dah tak sabar nak mandi... hehehehe... tengoklah tu, ape punya stail daaaa... ingatnya nak beli kolam mandi yang jenis lipat tu arrrr... senang sikit kan... dalam baby tub tu pun okay but susah nak bawa ke sana ke mari... i mean the space needed tu agak besar... kalau yg kolam mandi jenis lipat tu sonang sikit... nak bawa pi memana just lipat jek kan... earmm... tengoklah... nanti ujung bulan nak ajak ayah Kaisah pi tengok kat 'kodai bosar'... (itu adalah panggilan daripada along Kashah ngan angah Adid) untuk:
1) Tesco
2) Giant
3) Makro

Kalau tak pun, nak pi tengok kat The Curve yang kedai khas untuk babies tuh... ala, tak ingat la pulak kat tingkat berapa... bukannye ape, ayah Kaisah suka pi beli kat sana sebab senang katanya, banyak kedai baby n dekat-dekat... kalau ibu Kaisah lak... lebey baik survey sana-sini dulu and compare harga kan kan... almaklumlah... menteri kewangan... kui kui kui...

0 comments on "@ mandi time"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates