Thursday, December 4, 2008

@ walaupun kena kuarantin



Kaisah diapit oleh 2 jejaka yang ala-ala comey gitu... uwekkkkk... poyo aar along Kashah ngan angah Adid... ;).. saje jek kan nak provoke aku untuk tangkap gambar sebenarnye... aku actually dah dikuarantinkan daripada xtvt menangkap gambar selama beberapa hari oleh hubby tersayang... mane taknye, dok klik sana klik sini... sikit-sikit jek nak tangkap gambar... addicted gila tuh... so, back to along n angah... baik punya provoke wa cakap lu... 'ibu, tangkap la gambar 'Kaisah'... tag word dia adalah Kaisah... sila perhatikan bebetul yek...

Kaisah => untuk membuatkan aku berkobar-kobar untuk menangkap gambar tersebut...
Kaisah => confirm aku penat ke tak larat ke tengah buat keje lain ke mesti tangkap punyalah gambar tuh... macam wajib tonton tuh...
Kaisah => ape-ape pun yang berkaitan dengan Kaisah akan aku utamakan...

That's why la depa dok guna perkataan keramat tersebut untuk memancing gua yang dalam hukuman kuarantin dan inilah hasilnya... TADAAAAA...

=> untuk suamiku... aku tetap sayang dan kasih padamu... (apa kaitan daaaaa) ini sebenarnya ayat membodek... ;)

0 comments on "@ walaupun kena kuarantin"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates