Wednesday, January 7, 2009

@ all about toys



ToysUrs... favourite shop nih... coz ade banyak toys untuk bebudak... lagi satu yang aku suka gak ialah ToyCity... ada membership card tuh...hihihihi (free jek sebenarnye... shhhhh... jangan bagiktau orang)...

Well, usually aku akan survey dulu kat internet dan sebagainya... compare prices, then baru lah aku decide on whether nak beli ke tak sesuatu produk ataupun service... korang pun same gak kot... cuma kat sini aku nak tegaskan sikit bahawa... biar kita alah membeli tapi menang memakai... not to say that alah membeli tuh sehingga terlalu mahal but kira okay-okayla... meaning reasonable la price tu kan... kalau dah price reasonable... produk okay... keadaan ekonomi pun mengizinkan... apalagi, rembat aar... but, whatever it is, aku akan pastikan yang aku tanya and ask for permission from my lovely hubby first walau apapun yang aku nak beli... satu, sebab dah biasa macam tuh, secondly, that's how we as wifey shows our respect to our hubby kan kan kan... dan untuk mengelakkan ketidakpuasan hati di kemudian hari... (tazkirah tuh...)


Kat ToysUrs ari tuh, aku isi form untuk membership Star Card... bole la dapat diskaun nanti kan kan... but have to berbelanja kat sana for RM 80 and above in a single receipt, then only our card will be eligible for discounts... huhuhuhuhu...

Kat ToyCity ari tuh... dapat soft toy for Kaisah with ABC until Z printed on it... RM 29.90... bole la kan... for her to get to know those alphabets since her early age... benda tuh berbentuk kubus... so of course kalau dua dimention dilihat sebagai sebuah segiempat sama... aku akan upload dalam entri yang seterusnya ya kawan-kawan...

Kat Carrefour lak... berjaya membeli walker baru Kaisah... beli yang murah jek... kalau rosak beli la lagik... RM 40 kalau tak silap... Sweet Cherry... yang ni pun akan diupload dalam entri seterusnya...

=> daa... (lambaian ala-ala model gitu...)

0 comments on "@ all about toys"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates