Wednesday, January 7, 2009

@ hot wheels baru



Inilah walker atau hot wheels baru Kaisah... kaler merah gitu... tapi korang janganlah get confused yek... bahagian kaki walker tuh kan kelihatannya berwarna merah jambu aka pink... well, actually, ayah Kaisah dah alter walker Kaisah nih dengan menukarkan kaki walker lama Kaisah ke walker baru sebab kaki walker baru tu agak ringan dan whenever Kaisah move to one side of the walker lame-lame... kaki walker tersebut ala-ala terangkat... boleh jatuh woo... bahaya gitu... that's why ayah Kaisah tukarkan kaki walker tersebut... sekian, terima kasih... ;)


Kalau korang perasan... kat atas walker nih kan ade sesuatu yang berwarna biru muda tuh... haa, itulah dia soft toy ABC yang aku katakan kat dalam entry sebelum nih tu... kira okay la kan??? untuk menggalakkan poses pembelajaran sedari awal...

2 comments on "@ hot wheels baru"

saya@ateh on January 7, 2009 at 5:49 AM said...

salam akak, soryla.. lame x singgah. cuba organize balik idup, muhasabah diri... sory yea!

mazharalti on January 7, 2009 at 9:53 PM said...

oic... take good care of yourself ye dear...

=> akak pun ateh gak... mak teh kepada anak-anak sedaraku...

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates