Sunday, January 11, 2009

@ bergumbira di amusement park



Bergembira di amusement park yang ada kat Tesco... masa nih aku baru jek lepas penat gila mencari tempat duduk untuk kami makan kat Food Court yang ada kat situ... angah and kids dah duduk kat one spot yang aku tengok kosong... masa nih sebenornye aku tengah dok mencari hubby dengan Kaisah... nak panggil duduk kat meja kosong tuh... melilau aku carik...

Rupa-rupanya kat dalam amusement park yang tak berapa nak besar nih... huhuhuhuhuhu... along pun ade kat sini gak rupanya... patutle masa aku pusing kat belakang semalam tengok along takde kat belakang aku... sabo jek la...

0 comments on "@ bergumbira di amusement park"

weolls @ connected

weolls @ popular posts

weolls @ world

weolls @ labels

 

All About Us Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal


This template is brought to you by : allblogtools.com | Blogger Templates